0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice zaskočily Radotice


Branky


0

Fotbalisté Myslibořic si připsali trochu překvapivou výhru na hřišti Radotic a udrželi si postupovou šanci

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Do Radotic přijely Myslibořice, které v minulém kole doma nečekaně remizovaly s posledními Slavicemi a tak toužily odčinit tuto plichtu výhrou, která by je ještě udržela v boji o postup. Měly to však mít velice těžké, poněvadž Radotice jsou pět kol bez porážky. Podzimní mač skončil v Myslibořicích remízou 2:2. Radoticím se i v tomto utkání dařilo a udávaly tempo hry. Hosty musel několikrát podržet brankář Radek Vodička. Padesát přítomných diváků se tedy branky v prvním poločase nedočkalo.

O výhře hostů rozhodl střídající hráč

Také ve druhém poločase chtěli domácí strhnout vítězství na svoji stranu, ale jejich šance zůstaly nevyužity. A tak přišli v 76. minutě ke slovu hosté, kdy se po devíti minutách strávených na hřišti prosadil z odražené střely náhradník Václav Novotný -0:1. Hosté si pak z vypětím všech sil vítězství udrželi.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Do Radotic jsme odjížděli pouze se dvěma náhradníky včetně jednoho trenéra a opět v jiné sestavě než před týdnem. Vyrovnaný zápas, kterému by spíše slušela remíza, ale Vašek byl v pravý čas na pravém místě a po zranění nám hned urval všechny body, se kterými jsme moc nepočítali, o to víc se můžeme škrábat za uchem za bodovou ztrátu z minulého kola.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
F. Šťastný [-] - F. Tobolka [-] , L. Kaderábek [-] , P. Tobolka [-] , T. Kincl [-] (58. S. Michal [-] ) - M. Tobolka [-] , O. Navrátil [-] , M. Habich [-] , L. Tříletý [-] (46. M. Novák [-] ) - R. Sevelda [-] , D. Kincl [-] (62. V. Liška [-] )

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - L. Macháček [-] , M. Ludvík [-] , H. Svoboda [-] , T. Kratochvíl [-] - S. Marek [-] , D. Šoustal [-] , M. Šoustal [-] , M. Čapoun [-] - V. Čapoun [-] (67. V. Novotný [-] ) , M. Mezlík [-] (87. T. Palát [-] )

ŽK: 74. L. Kaderábek , 80. M. Novák - 63. M. Ludvík , 86. T. Palát .
Hráči zápasu: M. Habich - R. Vodička , H. Svoboda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOVÁŘ Zdeněk - PALÁT Milan (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.