4:1
(2:0)
76. A. Dočekal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 16:30

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B opět vyhrály


Branky


6. Z. Eberl , 41. O. Netík , 81. Z. Eberl , 90. T. Kotačka - 76. A. Dočekal (p.)
0

Šebkovice B navázali na úvodní výhru jara dalším vítězstvím a to nad rezervou Kout 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Za slunného počasí byl k vidění souboj dvou rezervních týmů. Lépe začal tým domácích, kdy po levé straně pronikl do vápna L. Ryvola, který naservíroval míč před branku Z. Eberlovi, který neměl problém skórovat. Hosté mohli odpovědět obratem, když se před domácím brankářem zjevil jeden z hostujících, avšak tváří v tvář brankáři selhal. Těsně před poločasem se podařilo po vynikajícím centru o J. Svobody nekompromisně skórovat O. Netíkovi, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro domácí.

 

Domácí si výhru pohlídali

Na začátku druhé půle domácí nekontrolovali hru tak, jak tomu bylo v poločase prvním, a proto byla hra velice vyrovnaná, místy byl hostující tým lepší. Tlak hostů vyústil asi čtvrt hodiny před koncem, kdy byla přísně nařízená penalta po faulu P. Konvalinky. J. Pitour však vystihl směr a penaltu vyrazil, k neštěstí domácích ale z dorážky dokázal skórovat A. Dočekal. Vypadalo to na dramatický závěr zápasu. Domácí však nic takového nedopustili. Po průniku J. Němce přidal svůj druhý gól v zápase Z. Eberl a konečnou pojistku přidal v 90. minutě T. Kotačka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: Konečně jsme se dostali do klasické formy. Obrana opět dneska zahrála dobře.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - M. Roupec [-] (46. P. Hrůza [-] ) , J. Fejta [-] , M. Hobza [-] (56. T. Kotačka [-] ) , Z. Eberl [-] , L. Ryvola [-] (46. M. Roupec [-] ) , P. Tržil [-] , P. Konvalinka [-] , J. Svoboda [-] (78. J. Němec [-] ) , O. Netík [-] , J. Holčapek [-]

SK Kouty B
O. Veselý [-] - S. Čech [-] , L. Neuwirth [-] , J. Nováček [-] , V. Navrátil [-] , A. Dočekal [-] , P. Dočekal [-] (70. F. Neuman [-] ) , R. Caha [-] , R. Komínek [-] , M. Smejkal [-] (57. J. Chaloupka [-] ) , R. Nováček [-]

ŽK: 76. P. Konvalinka - 10. L. Neuwirth , 28. P. Dočekal , 43. J. Nováček .
Hráči zápasu: Z. Eberl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - KOŘÍNEK Miroslav (N), NOVÁČEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.