Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko doma nestačilo na Radotice


Branky


0

Radotice si ze hřiště třetího Podhorácka přivezly cenné tři body a přeskočily svého soupeře v tabulce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba tými vstřelily po jedné brance

Ve velkém vedru přijel na Podhorácko soused v tabulce tým z Radotic. Ve velkém vedru se jako první prosadili hosté v 15. minutě Tobolkou, který si poradil s balónem ve vápně a prostřelil domácího Řeřuchu. Hrál se vyrovnaný zápas s šancemi na obou stranách a jednu z nich se podařilo proměnit ještě v prvním poločase domácímu Šplíchalovi po pěkné individuální akci ve 42. minutě – 1:1.

Hosté dokráčeli ke třem bodům

Na začátku druhého poločasu si hrubě neporozuměli domácí obránci a krásně nahráli Kinclovi do gólové šance, který toho beze zbytku využil- 2:1. Za nedlouho po té nejprve domácí Sapík hlavou z rohu trefil břevno a prakticky z protiútoku hosté z kopačky Tobolky zvýšili na 1:3. Zdálo se, že je po zápase a v horku se zápas nějak dohraje. 10 minut před koncem se po pěkné kombinaci domácích dostal na hranici penalty k míči Veselský a zdramatizoval utkání - 2:3. Domácí ještě vyškrábali nějaké síly a zatlačili radotické hráče ke své šestnáctce, ale kýženého vyrovnání se nedočkali, naopak z rychlého protiútoku vítězství potvrdil Michal přelobováním gólmana – 2:4.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, bývalí hráč: Náročné utkání pro všechny hráče a to zejména kvůli vedru a tvrdému povrchu. Ale i přesto se nehrál špatný fotbal. Výkony byly podle mě vyrovnané, hosté byli ale produktivnější a zaslouženě si odvezli všechny body do Radotic.




Sestavy


FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - M. Řepa [-] , M. Cakl [-] , D. Hybner [-] , A. Sapík [-] - M. Táborský [-] , M. Zikmund [-] (50. M. Hybner [-] ) , L. Ferdan [-] , M. Lojda [-] - J. Veselský [-] , R. Šplíchal [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - T. Kincl [-] (90. D. Kincl [-] ) , V. Vyhnálek [-] , L. Kaderábek [-] (60. S. Michal [-] ) , P. Tobolka [-] - M. Habich [-] , J. Čech [-] (46. V. Liška [-] ) , M. Tobolka [-] , O. Navrátil [-] - R. Sevelda [-] (87. B. Mbemba [-] ) , D. Kincl [-]

ŽK: 50. M. Řepa - 82. P. Tobolka .
Hráči zápasu: P. Tobolka , M. Tobolka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - KONVALINA Michal, ŠŤAVA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.