0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2017 18:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice minimálně na dva dny jdou do čela


Branky


0

Těsnou, ale velice důležitou výhru si připsaly Myslibořice na půdě Domamily a vyšvihly se tak do čela soutěže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty dostal do vedení Vojtěch Čapoun

V netradiční čas v pátek v 18:00 se hrál zápas 18. kola mezi domácí Domamilí a Myslibořicemi, kvůli pouti v Myslibořicích. Domamil vyhověla žádosti o odehrání toho zápasu v tento nezvyklý čas. Myslibořice byly oslabeni o vykartovaného Bohumila Mencáka a stopera Lubomíra Macháčka a další hráče, příležitost tak dostali další hráči z širokého kádru. Domácím chyběl zraněný kapitán Radim Menčík, který zápas pozoroval jen jako divák. Myslibořice nezačaly moc dobře kombinací ze zadních řad, naštěstí požáry hasil Radek Vodička, když vychytal samostatný nájezd nejlepšího střelce Zdeňka Soukupa.  Kdo šel do vedení, byli však hosté, špatného výkopu se zmocnil Vojtěch Čapoun, obehrál tři obránce a střelou k tyči otevřel skóre. Myslibořice ožily a do vápna létal jeden míč za druhým, ale brankář Pavel Polenda byl připraven proti střelám Miloše Mezlíka. Do kabin se šlo za jednobrankového vedení pro hosty z Myslibořic.  

Hosté výhru udrželi

Druhý poločas byl plný nepřesností. Myslibořice se začaly čím dál více přizpůsobovat hře domácích, místo toho, aby v klidu kombinovali, nakopávali míče a honily se z jedné strany na druhou. S přibývajícím časem domácí se snahou o vyrovnání otvírali víc a víc zadní vrátka, brejky ale hosté nedokázali zužitkovat.  Po rohovém kopu se míč dostal k Miloši Mezlíkovi, ale ten v koncovce selhal. Lukáš Svoboda mířil těsně vedle. Domácí přidávali na obrátkách a posledních 10 minut Myslibořice dostali pod tlak, díky standartním situacím, ale Radek Vodička měl branku dobře postavenou a hráči se kousli a udrželi společně nulu na své straně ukazatele skóre.  Navíc mohl přidat těsně před koncem pojistku Patrik Nováček. Při gólu byl však v ofsajdové pozici. V další šanci se k němu odrazila střela Lukáše Svobody, míč si však špatně zpracoval a brankář už mu poté zmenšil střelecký úhel. Myslibořice tak odjížděly z Domamile se třemi body a minimálně do neděle zůstanou na prvním místě v tabulce III. třídy, sk. B.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: I bez několika opor jsme utkání zvládli. Bylo tam sice hodně nepřesností, ale nakonec jsme to ukopali a odvezli si tři body. Nejvíce nás mrzí zranění Michala Šoustala, který v této sezóně dost možná dohrál a bude citelně chybět ve středu hřiště. Bráchovi to tam padlo ve správný čas, teď už nezbývá nic jiného než si užít pouť a pouťovou zábavu.



Sestavy


TJ Sokol Domamil
P. Polenda [-] - P. Šabatka [-] , P. Kovář [-] , T. Vyskot [-] , M. Dvořák [-] , P. Šabatka [-] , P. Brus [-] , K. Břinek [-] , T. Soukup [-] (75. B. Schlápota [-] ) , P. Pravec [-] (60. J. Vyplašil [-] ) , Z. Soukup [-]

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - T. Kratochvíl [-] , P. Vejvoda [-] , H. Svoboda [-] - D. Šoustal [-] , M. Pevný [-] , M. Ludvík [-] , M. Šoustal [-] (15. S. Marek [-] ) , M. Čapoun [-] - M. Mezlík [-] (84. P. Nováček [-] ) , V. Čapoun [-] (70. L. Svoboda [-] )

ŽK: 48. P. Brus , 90. P. Šabatka .
Hráči zápasu: P. Brus - T. Kratochvíl , V. Čapoun .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Libor - VALA Vladimír, ŠPINKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.