0:2
(0:1)
3. J. Pitour (p.)
80. Z. Přibil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 16:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B přivezly z Nových Syrovic B tři body


Branky


3. J. Pitour (p.) , 80. Z. Přibil
0

Fotbalisté Šebkovic B uhráli na půdě Nových Syrovic B první jarní výhru a pohybují se tak v klidném středu tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Jan Pitour se opět trefil proti Novým Syrovicím

V Nových Syrovicích se představily dva rezervní týmy, kterým se na jaře moc nedaří. Nové Syrovice jsou momentálně předposlední s jednou jarní výhrou. Šebkovice B dokonce na své první jarní vítězství stále čeká. Na podzim se radovaly Šebkovice z výhry 4:2. Úvod zápasu byl pro domácí tým velice nepříjemný. Již ve 3. minutě se kopala proti domácím penalta, kterou proměnil hostující golman Jan Pitour, pro kterého to byla čtvrtá trefa v sezóně a tyto své trefy vstřelil jedinému týmu, právě Novým Syrovicím. Posléze se golman Šebkovic sám postaral o zneškodnění penalty, kterou lapil domácímu týmu. Domácí se sice snažili o vyrovnání, ale do konce první půle se jim to nepodařilo.

Hosté ještě výhru potvrdili

Domácí celek se snažil o vyrovnání, ale marně. Jan Pitour držel svůj tým a  nakonec se hosté dočkali i druhé pojišťující branky, kterou vstřelil v 80. minutě Zdeněk Přibil a postaral se tak o první tříbodový zisk Šebkovic na jaře.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: Dneska došlo konečně ke zlepšení hry a náš výkon se rapidně zvedl. Náš gólman se vyznamenal jednou proměněnou a jednou chycenou penaltou.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
F. Zavadil [-] - L. Růžička [-] , J. Marek [-] , L. Nejerál [-] , Z. Dvořák [-] , V. Toman [-] , J. Vrba [-] , J. Vlček [-] , R. Janoušek [-] , P. Jenerál [-] , J. Weidenthaler [-]

TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - P. Tržil [-] , T. Kotačka [-] , D. Kašpárek [-] (72. Z. Eberl [-] ) , M. Roupec [-] (65. M. Pecka [-] ) , M. Uhlíř [-] , P. Konvalinka [-] , J. Svoboda [-] (60. Z. Přibil [-] ) , O. Netík [-] , S. Zikmund [-] (65. J. Němec [-] ) , J. Holčapek [-]

Hráči zápasu: J. Pitour , P. Tržil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TORMOVÁ Vlasta - KREJČA Jan, JENERÁL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.