3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko doma nezaváhalo


Branky


0

Fotbalisté Podhorácka doma dokázali přerušit sérii čtyř vyhraných zápasů borců z Domamily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stanislava Lojda dostal domácí do vedení

Podhorácko přivítalo na svém hřišti Domamil, která po čtyřech vítězství za sebou je v laufu. Jednalo se o derby na které přijeli soudcovat neobvykle tři arbitři. I přes to, že kluby spolu spolupracují na poli mládeže se předpokládalo, že se na hřišti bude jiskřit, což se nepotvrdilo a hrálo se ze strany hráčů korektní bojovné utkání. První čtvrtinu utkání se na hřišti mnoho nedělo, hrálo se mezi vápny a ani jeden tým si nevytvořil větší šanci. První šanci vytvořil domácí stoper Větrovský kolmou přihrávkou na Lojdu, který postupoval sám na gólmana, kterého se mu i podařilo překonat, běžela 24. minuta – 1:0. Od této chvíle se domácí trošku zatáhli a míč na kopačkách měli častěji hosté, ale domácí obrana hosty větší šanci vytvořit nedovolila.

Domácí pojistili výhru dvěma góly

Do druhé půle šla Domamil s vidinou vyrovnání, tlačili, ale šance si vytvářeli domácí, po jedné z nich Lojda trefil hlavou tyč. Hostům se nakonec gól vstřelit podařilo v 61. minutě, avšak současně s opuštěním balonu z kopačky se k velké nelibosti hostů ozval hvizd rozhodčího, který viděl útočný faul. Od neuznaného gólu se domamilští spíše starali o výkon rozhodčího než o fotbal a v 76. minutě toho využil střelec Šplíchal (4 odehrané zápasy – 4 góly), převzal na půlící čáře míč a už ho nikdo nechytil 2:0. Za další tři minuty se z rohu prosadil Lojda a o výsledku bylo rozhodnuto 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, bývalí hráč: Slušný a bojovný výkon, který jsme předváděli před týdnem v Opatově, kde to ještě body nepřineslo, jsme přenesli i na domácí hřiště. Tentokrát to tři body přineslo.

TJ Sokol Domamil
Břínek Kamil, administrator: První půle byla poměrně vyrovnaná. Ve druhém poločase domácí přidali druhou branku a ve zbytku zápasu už hru pouze kontrolovali.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - J. Roupec [-] , M. Řepa [-] , P. Větrovský [-] , D. Hybner [-] - R. Šplíchal [-] , M. Hybner [-] (81. M. Totek [-] ) , S. Lojda [-] , M. Táborský [-] - J. Veselský [-] (85. J. Bém [-] ) , J. Klíma [-] (46. M. Zikmund [-] )

TJ Sokol Domamil
P. Polenda [-] - R. Menčík [-] , P. Brus [-] , M. Kovář [-] (67. K. Břinek [-] ) , Z. Soukup [-] (83. B. Schlápota [-] ) , J. Růžička [-] (82. T. Soukup [-] ) , P. Šabatka [-] , P. Kovář [-] (78. J. Vyplašil [-] ) , T. Vyskot [-] , M. Dvořák [-] , P. Šabatka [-]

ŽK: 61. P. Kovář , 73. P. Šabatka .
Hráči zápasu: K. Řeřucha , S. Lojda - R. Menčík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HOLÝ Petr - DLOUHÝ Lukáš, KONVALINA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.