4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Myslibořice s Opatovem vyhrály a snížily náskok


Branky


16. M. Šoustal , 39. M. Pevný , 88. M. Pevný (p.) , 90. L. Svoboda - 36. Z. Daniel , 42. L. Kabelka
0

Největší šlágr kola v Myslibořicích skončil výhrou domácích, která znamenala stáhnutí deficitu Myslibořic na Opatov na pouhé tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát dokázali vyrovnat

Ke šlágru kola přicestoval do Myslibořic lídr soutěže z Opatova i s velmi početnou fanouškovskou základnou. K vidění byl fotbal na velice dobré úrovni, ještě aby ne, když se střetl první tým s druhým týmem v tabulce.  Hrálo se pod mrakem za lehkého deště. V úvodu měl na noze tutovku útočník Opatova, ale šance se zalekl a střelu někde ze značky PK mířil bez přípravy hodně mimo.  Za to na druhé straně si po krásné kombinaci z levé strany počínal mazácky Michal Šoustal, který vyplaval z kombinace na hranici velkého vápna, obehrál stopera a technickou střelou uklidil míč nechytatelně k pravé tyči. Myslibořice dál útočily a z útočné snahy vyplynulo břevno po hlavičce Bohumila Mencáka, o chvíli později orazítkoval břevno na stejném místě i druhý útočník Myslibořic Miloš Mezlík. Smůla v koncovce a chyba v rozehrávce Myslibořic přinesla šanci pro nejlepšího střelce Opatova Zdeňka Daniela, který ví jak s takovou nabídkou naložit, poslal míč kolem vybíhajícího brankáře a bylo srovnáno na 1:1. Radost hostů z Opatova vydržela pouhé 3 minuty, poté zužitkoval vrácený míč z hlavičky Bohumila Mencáka střelou bez přípravy Milan Pevný a vrátil vedení domácím. Stejně dlouho jako radost z vyrovnání Opatova trvala radost domácím z vedení, když využil srážky dvou obránců Myslibořic útočník Opatova Ladislav Kabelka, který udělal kličku brankáři a se štěstím prostřelil ve skluzu zachraňujícího obránce. Do kabin se tak po kvalitním fotbalu šlo za nerozhodného stavu 2:2.

V závěru zápasu přišlo i dvojí vyloučení vyloučení

Druhý poločas byl z obou stran opatrnější. Přesto se hned z úvodu ocitl ve výborné střelecké pozici Milan Pevný, ránou z malého vápna však trefil přesně prostor, kde stál Radek Kšír. Pavel Vejvoda držel na uzdě největší hrozbu hostů a pokusy o nakopávané míče neměly šanci na úspěch, Myslibořice vyhrály snad 90% vzdušných soubojů. Největší ohrožení branky Radka Vodičky, přišlo při dalekonosné střele středopolaře Opatova, která měla gólové parametry, brankář domácích však pohotovým zákrokem vytěsnil míč vedle branky. Už to vypadalo, že zápas skonči remízou, když v 88. minutě doplatil i přes výzvy rozhodčího na hypání a údery rukou do protihráče při standartní situaci hostující obránce a rozhodčí Radim Kudlík ukázal na penaltu. To nerozdýchal jeden z hostů a napadl faulovaného Pavla Vejvody, kterého okamžitě přišel pomstít Bohumil Mencák a toho zase přepadl Jan Neckář a byla z toho velká strkanice. Rozhodčí ji vyřešil červenými karty pro oba hlavní aktéry konfliktu. Penaltu si vzal na starost Michal Šoustal a do protipohybu brankáře nasměroval Myslibořice za výhrou. Rozhodčí nastavil ještě 4 minuty za strkanici a prostoje, v nich udeřil ještě střídající Lukáš Svoboda, který si na půlce obhodil obránce a sólo od poloviny hřiště zakončil obstřelem brankáře a uzavřel šlágr kola na konečných 4:2, což znamená dotáhnutí se Myslibořic právě na Opatov na rozdíl pouhých tří bodů, když do konce ročníku zbývá 5 kol.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Palát Tomáš, trenér a hráč: Zápas byl vyrovnaný. Herně dobrý zápas hlavně v první půli. Na konci se kopala penalta, po které byla mela, která vyústila ve dvě červené karty na obou stranách.




Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - T. Kratochvíl [-] , P. Vejvoda [-] , L. Macháček [-] , H. Svoboda [-] - M. Pevný [-] (82. V. Čapoun [-] ) , M. Ludvík [-] (46. V. Mrňa [-] ) , M. Šoustal [-] , M. Čapoun [-] (90. S. Marek [-] ) - B. Mencák [-] , M. Mezlík [-] (76. L. Svoboda [-] )

FK Opatov
R. Kšír [-] - L. Kabelka [-] , M. Malík [-] , J. Neckář [-] , R. Kabelka [-] , D. Vybíral [-] (90. J. Kaser [-] ) , J. Horáček [-] (54. F. Šinkovský [-] ) , R. Novotný [-] , A. Konečný [-] , Z. Daniel [-] , D. Čučelin [-]

ŽK: 19. B. Mencák , 86. M. Šoustal - 61. R. Kabelka . ČK: 89. B. Mencák - 89. J. Neckář .
Hráči zápasu: M. Čapoun , M. Šoustal - L. Kabelka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - VRZÁČEK Josef (N), KVAISER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.