1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B s Radoticemi smírně


Branky


0

Remízou 1:1 skončil souboj týmů ze středu tabulky v Šebkovicích

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku zápasu padly dva slepené góly

Rezerva Šebkovic na svém hřišti přivítala Radotice. Byl to souboj celků, které mají podobné umístění v tabulce.  Na první gól se čekalo pouze do 7. minuty, kdy dobře hrající Jiří Svoboda vyslal Michala Roupce, který přehodil brankáře a "mladý Messi" domácích, Jiří Němec, neměl před odkrytou brankou hostů problém skórovat. Hosté však odpověděli záhy, kdy si na roh naběhl hostující Navrátil a za pomoci teče jednoho z domácích obránců skóroval. Po této brance hrozili hosté hlavně ze standartních situací, branku však již neohrozili. Na druhé straně si připsal dva dobré střelecké pokusy domácí Jiří Svoboda, trefoval však pouze brankovou konstrukci. První poločas tak skončil smírně 1:1.

 

Ve druhé půli branka již nepadla

V druhém poločase domácí více kontrolovali hru a hosty místy přehrávali, byla to ale pouze optická převaha, která nevedla k vytvoření nějakých větších šancí. Hosté hrozili převážně z brejků. Několikrát se hostující útočníci dostali tváří v tvář domácímu brankáři, buď situace nevyřešili dobře nebo se pískal ofsajd. Proto po bezbrankovém druhém poločase skončil zápas 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Pitour Jan, hráč: V druhém poločase jsme více kontrolovali hru a hosty místy přehrávali, byla to ale pouze optická převaha, která nevedla k vytvoření nějakých větších šancí. Hosté hrozili převážně z brejků.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] - L. Ryvola [-] (46. M. Roupec [-] ) , S. Zikmund [-] , O. Netík [-] - J. Svoboda [-] (64. Z. Eberl [-] ) - P. Konvalinka [-] , J. Němec [-] (46. T. Kotačka [-] ) , M. Roupec [-] (70. P. Tržil [-] ) , L. Pecka [-]

TJ Družstevník Radotice
F. Šťastný [-] - F. Tobolka [-] , P. Tobolka [-] , T. Kincl [-] - M. Novák [-] , M. Tobolka [-] , O. Navrátil [-] , M. Habich [-] - R. Sevelda [-] (80. D. Kincl [-] ) , V. Liška [-] (71. Š. Melzer [-] ) , D. Kincl [-] (61. S. Michal [-] )

ŽK: 39. T. Kincl .
Hráči zápasu: O. Navrátil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MAAR Michal - KOŘÍNEK Miroslav (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.