2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov šlágr kola zvládl


Branky


0

Zápas o postup mezi Opatovem a Podhoráckem dopadl lépe pro domácí celek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli dvakrát do vedení

Vedoucí Opatov přivítal Podhorácko, které mělo ještě jakousi šanci se zapojit do postupových bojů. V minulém kole dokázalo totiž porazit druhý tým tabulky z Litohoře 2:1. Na podzim viděli fanoušci Podhorácka na jejich půdě šest branek při remíze 3:3. Domácí tým se do svého soupeře zakousl a chtěl jít rychle do vedení. To se jim nakonec podařilo ve 20. minutě a o gól se postarala jejich střelecká jistota posledních zápasů Zdeněk Daniel -1:0. Hosté nepřijeli do Opatova jenom bránit a navíc se museli pokusit o rychlou odpověď, aby mohli pomýšlet na nějaký bodový zisk. A to se jim ve 40. minutě podařilo zásluhou Radka Šplíchala -1:1. Jenže domácí tým opět zásluhou Zdeňka Daniela dokázal ve 45. minutě strhnout poločasové vedení na svoji stranu -2:1. 

Ve druhé půli branka nepadla

Ve druhém poločase se oba týmy sice snažily o vstřelení gólu, ale oba golmani byli vždy na svém místě. Po závěrečném hvizdu tak mohla propuknout radost v zaplněném hledišti s víc jak 150 diváky. Domácí tak udělali další krok k postupu do Okresního Přeboru.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - J. Neckář [-] , M. Malík [-] , F. Šinkovský [-] , R. Kabelka [-] , D. Vybíral [-] , J. Horáček [-] , R. Novotný [-] (36. D. Čučelin [-] ) , A. Konečný [-] , Z. Daniel [-] (89. M. Solař [-] ) , M. Kravka [-] (83. J. Kaser [-] )

FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - D. Hybner [-] , P. Bulička [-] (58. A. Sapík [-] ) , M. Táborský [-] , M. Řepa [-] - M. Zikmund [-] (76. M. Totek [-] ) , V. Trojan [-] , S. Lojda [-] , L. Ferdan [-] - R. Šplíchal [-] , J. Veselský [-] (85. J. Bém [-] ) -

ŽK: 17. M. Táborský , 76. R. Šplíchal .
Hráči zápasu: Z. Daniel .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - KONVALINA Michal, FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.