3:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavice s Šebkovicemi B se podělily o první jarní body


Branky


20. M. Svoboda , 30. Š. Tomek , 43. M. Fogaš - 38. P. Tržil , 40. V. Přibil , 68. M. Pecka
0

Divokou remízou a ziskem prvních bodů jara pro oba soupeře, skončil zápas ve Slavicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli dvakrát do vedení

Poslední Slavice přivítali na svém hřišti Šebkovice B, které stejně jako jejich hostitel na jaře zatím ještě nebodovali. Šebkovice dokonce ve čtyřech jarních zápasech ani neskórovaly. Na podzim se dařilo lépe šebkovické rezervě, která vyhrála 4:0. Po úvodních dvaceti minutách se ve Slavicích rozpoutala přestřelka. Právě v probíhající 20. minutě se trefil domácí Martin Svoboda a bylo to 1:0. Slavice byly při chuti a ve 30. minutě se prosadil Štěpán Tomek -2:0. Šebkovice se ale nenechaly rozhodit a ve 38. minutě se po dlouhých 398. minutách dočkaly prvního jarního gólu, které znamenalo snížení na 1:2 a jeho autorem byl Pavel Tržil. Čekání na další šebkovický gól byl tentokrát mnohem kratší. Najednou jakoby to tam hostům chtělo padat samo a hned ve 40. minutě bylo dokonce vyrovnáno na 2:2. O gól se postaral další zkušený hráč hostí skoro pětatřicetiletý Vladimír Přibil. Domácí sice o svůj dvougólový náskok rychle přišli, ale ve 43. minutě nakonec necelou padesátku nejvěrnějších fanoušků potěšil Milan Fogaš, který přeci jen do poločasu strhl vedení opět na domácí stranu -3:2.

Hosté alespoň vyrovnali

Druhá půle byla již směrem dopředu mnohem opatrnější, a tak se ujal jen jeden střelecký pokus, který ale při smůle domácích skončil v Holého síti. O ten se postaral v 68. minutš Milan Pecka, jehož gól na 3:3 znamenal dělbu bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Slavice
Holý Petr, kapitán: V první půli jsme šli do dvoubrankového vedení, které jsme však neudrželi. Po změně stran byli hosté herně lepší, a tak utkání skončilo zaslouženou remízou.

TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: V dnešním zápase jsme čekali mnohem víc. Chtěli jsme si ze hřiště posledního celku odvést výhru. Jediné plus je, že jsme se konečně gólově prosadili. Snad se tím odrazíme ze dna.



Sestavy


SK Slavice
P. Holý [-] - M. Fogaš [-] , P. Zima [-] (77. T. Janoušek [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Daňhel [-] (75. Z. Vlčan [-] ) , D. Trojan [-] , Š. Tomek [-] (68. P. Jelínek [-] ) , M. Stonáček [-] , L. Tomek [-] , L. Němec [-] , P. Jelínek [-]

TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - R. Černý [-] , P. Tržil [-] , J. Holčapek [-] , J. Fejta [-] , M. Pecka [-] - S. Zikmund [-] , O. Netík [-] , L. Ryvola [-] (54. L. Říha [-] ) - V. Přibil [-] , J. Svoboda [-] (82. J. Uhlíř [-] ) -

ŽK: 51. M. Pecka , 85. J. Fejta .
Hráči zápasu: L. Tomek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠTOLPA Ondřej - ŠVIHÁLEK Josef (N), KOŘÍNEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.