2:3
(2:1)
42. J. Čech
70. J. Čech (p.)
90. M. Habich
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice B neudržely dvougólové vedení


Branky


1. J. Vrba , 26. V. Procházka - 42. J. Čech , 70. J. Čech (p.) , 90. M. Habich
0

Souboj dvou sousedů tabulky vyzněl lépe pro hostující tým, který otočil vývoj zápasu ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli raketový vstup

Nové Syrovice B přivítaly na svém hřišti Radotice a případná výhra by je dokázala dostat se před svého soupeře, který má navíc jeden zápas k dobru. Nové Syrovice chtěly určitě oplatit jejich porážku z Radotic 7:1. Za solidního fotbalového počasí přišli pozdně příchozí diváci o úvodní gól, který právě k domácí radosti, vstřelil po pár vteřinách od úvodního hvizdu Lukáše Kuby Jiří Vrba -1:0. Hosté sice začátek zápasu zaspali, ale potom se přeci jen oklepali a snažili se o brzké vyrovnání. Domácí tým byl ale evidentně na koni a byl také mnohem nebezpečnější. Ve 26. minutě navíc navýšil skóre Václav Procházka a v domácím táboře tak mohlo býti mnohem veseleji než v tom radotickém. Hosté však nechtěli prodat svoji kůži jen tak lacino a toužili si ze hřiště Nových Syrovic, nějaký ten bodík odvést. A malou naději na tento sen jim vykřesal ve 42. minutě jejich kapitán a velká opora týmu Jan Čech, který tak upravil skóre na poločasových 2:1 pro Nové Syrovice.

Hosté dokonali obrat

Ve druhém poločase měly oba týmy šanci na skórování. Domácím by určitě pomohla uklidňující branka, ale nikdo z domácích borců si na Miroslava Nováka nepřišel, a ten tím držel akcie hostů na bodový zisk. A v 70. minutě se to i hostům povedlo, když pokutový kop dokázal proměnit opět Jan Čech -2:2. Když už to vypadalo na dělbu bodů všechny tři body nakonec vystřílel hostům v 90. minutě Martin Habich -2:3.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
F. Zavadil [-] - P. Zerza [-] (77. P. Jenerál [-] ) , J. Vrba [-] (79. L. Houserek [-] ) , J. Dubský [-] , L. Vítek [-] , L. Kouřil [-] (74. J. Vlček [-] ) , R. Janoušek [-] , V. Procházka [-] , L. Fryauf [-] , J. Weidenthaler [-] , V. Štěpanovský [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - M. Tobolka [-] (90. Š. Melzer [-] ) , T. Kincl [-] , P. Tobolka [-] , F. Tobolka [-] - L. Tříletý [-] , M. Habich [-] , J. Čech [-] - R. Sevelda [-] (17. V. Liška [-] ) , D. Kincl [-] (55. D. Kincl [-] ) , S. Michal [-]

ŽK: 22. J. Dubský , 70. F. Zavadil - 35. M. Habich , 80. D. Kincl .
Hráči zápasu: V. Procházka - J. Čech , M. Habich .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Lukáš - CHALUPA Martin (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.