Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko přišlo během šesti minut o vedení


Branky


0

Podhorácko na domácím hřišti nepotěšilo své diváky dalším vítězstvím a tím i šancí zabojovat o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl gólově plodný.

Ke druhému jarnímu zápasu a přijeli na podhorácké hřiště fotbalisti Jakubova, jednalo se tedy o derby, hráči se navzájem znají a všichni se na něj těšili. Jakubovští se pořádně nestačili rozkoukat a domácí favorité v utkání vedli  o dva góly. Nejprve v 10. minutě se ze skrumáže trefil střelec Veselský a za čtyři minuty zvýšil Táborský střelou z vápna na 2-0. Prakticky z rozehrávky hosté dokázali snížit po pěkné průnikové přihrávce a zakončením Jelínka na 2-1. Hosté byli fotbalovější, drželi se více na útočné půlce, občas ohrozili bránkáře Řeřuchu, ale srovnat stav do konce první půle nedokázali. A když ani domácí nedokázali navýšit vedení ze dvou šancí, které vznikly po rychlých protiútocích, šlo se za stavu 2-1 do kabin.

 

Dvacet minut před koncem se hosté rozstříleli a otočili výsledek

Ze začátku druhé půle se hrál bojovný fotbal bez šancí na obou stranách. Vše změnila pro podhoráky černá šesti minutovka, kdy nejprve vyrovnal v 71. minutě Zika, po té v 75. minutě se zdálo (a domácí se toho dožadovali), že rozhodčí odpískal pokutový kop domácím, ale posléze rozhodnutí přehodnotil a rozehrávali hosté, z tohoto útoku se k zakončení dostal Novák a dostal hosty do vedení, 2-3. Domácí překvapeni vývojem utkání a velmi nesoustředění pak  podcenili dlouhý nákop a i kvůli chybnému výběhu gólmana pojistil hlavou tento den dvougólový Zika na konečných 2-4.

 



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, bývalí hráč: Je škoda, že nedokážeme udržet dvougólové vedení, na domácím hřišti bychom to měli ukopat. Na druhou stranu je potřeba přiznat, že Jakubov byl o něco lepší a body si od nás odvezl zaslouženě.




Sestavy


FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - J. Roupec [-] , M. Řepa [-] , P. Větrovský [-] , D. Hybner [-] - V. Trojan [-] (60. J. Lojda [-] ) , L. Ferdan [-] (80. M. Hybner [-] ) , M. Táborský [-] , M. Zikmund [-] , S. Lojda [-] - J. Veselský [-] (84. M. Lojda [-] )

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Smetana [-] , T. Vrbka [-] (90. V. Vejmelka [-] ) , J. Dostál [-] - R. Říha [-] (75. M. Muzikant [-] ) , M. Dunkler [-] , J. Novák [-] (86. M. Gáborík [-] ) , R. Jelínek [-] - M. Dunkler [-] , T. Kosmák [-] , J. Číhal [-] (46. Z. Zika [-] ) -

ŽK: 30. J. Roupec , 37. S. Lojda , 71. M. Řepa , 73. L. Ferdan , 83. M. Hybner - 72. T. Vrbka .
Hráči zápasu: M. Táborský - Z. Zika .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: RYGL Antonín - ŠŤAVA Milan (N), FANTA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.