4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko i na jaře pokračuje v dobrých výkonech


Branky


0

Fotbalisté Podhorácka si na domácím hřišti připsali skalp Přibyslavic B a vstoupili úspěšně do jarní části

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali třikrát udeřit

K prvnímu jarnímu utkání na podhorácké hřiště v Lesonicích přijel záložní tým z Přibyslavic. Ze začátku se hrálo neurovnané utkání s nepřesnostmi na obou stranách. Lépe se s nerovným terénem začali sžívat domácí a začali mít po deseti minutách územní převahu, avšak první gól nebyl zvlášť vypracovaný a padl po nedorozumění hostujících obránců s gólmanem při vysokém balonu, kterého se zmocnil útočník Veselský a střílel do prázdné brány, 14. minuta 1-0. Za necelých deset minut převzal domácí Trojan kolmou příhrávku od svých spoluhráčů, postupoval sám na brankáře Vrbku, který jeho pokus zlikvidoval, avšak odražený míč se dostal ke Stanislavovi Lojdovi, který ještě odložil svůj odchod do hanáckých končin, a bez větších potížích zakončil do prázdné brány 2-0. Domácí měli stále více ze hry, vytvářeli si šance, které trestuhodně dokázali zahazovat, avšak i hosté se osmělovali a dokázali brankáře Řeřuchu ohrozit, ochránce domácí svatyně však velice dobrými zákroky balón za svá záda nepustil. Třetí gól do sítě hostů padl zcela jednoduše, ve 37. minutě po zahrávaném rohu si na míč vyskočil znovu Stanislav Lojda a trefil hlavou přesně do sítě, 3-0. Za tohoto stavu si hráči šli odpočinout do kabin.

 

Oba týmy ještě přidaly po jedné brance

Do druhého poločasu vstoupili domácí s udržovací taktikou a nikam se nehnali, i proto možná více balón na kopačkách měli hosté. Ani jeden z týmů se do velkých šancí nedostával a když už míč směřoval směrem k brankové konstrukci, dokázali oba brankáři dobře zasáhnout. Změnila to až 60. minuta, domácí se Zikmund zjevil ve vápně hostů, dostal se už do velkého úhlu a proto zkusil rychlý balón do malého vápna a tam jeden z hostujících obránců nešťastně usměrnil balón do sítě, 4-0. Čestný gól vstřelil Martin Čejka, který velmi dobře zná lesonické drny ze svého působení na tomto hřišti, v 63. minutě bezpečně proměnil svoji šanci, 4-1.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Dnes můžu říct jen to, že jsme podali dobrý výkon a zaslouženě bereme tři body.

TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Zápas se nám vůbec nepovedl a porazili jsme se víceméně sami. Dvakrát fatálně chyboval David Vrbka v bráně, a když jsme se herně zlepšili, šoupli jsme si tam vlastence a potvrdili svůj zmar. Po zápase jsem měl ke klukům dlouhý proslov, tak doufám, že si z něj něco vezmou a doma předvedeme lepší výkon.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - J. Roupec [-] , M. Řepa [-] , J. Lojda [-] , D. Hybner [-] - M. Táborský [-] , M. Zikmund [-] (74. A. Sapík [-] ) , M. Hybner [-] , S. Lojda [-] - V. Trojan [-] (62. M. Lojda [-] ) , J. Veselský [-] (78. J. Klíma [-] ) -

TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - J. Rambousek [-] , P. Vejmělek [-] , M. Picmaus [-] , J. Pojer [-] (84. J. Škarvada [-] ) - J. Pacal [-] , P. Masopust [-] (46. I. Samek [-] ) , M. Molák [-] (80. R. Kučera [-] ) , P. Mícek [-] (46. T. Kuthan [-] ) - L. Lopatář [-] , M. Čejka [-] (88. M. Vafek [-] )

ŽK: 66. J. Pojer .
Hráči zápasu: S. Lojda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Libor - ŠŤAVA Milan (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.