0:2
(0:2)
9. J. Čech
14. J. Čech (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice vezou z Domamily výhru


Branky


9. J. Čech , 14. J. Čech (p.)
0

V důležitém záchranářském zápase si odvezly všechny body hosté z Radotic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Čech se na začátku zápasu prosadil dvakrát

Domamil přivítala na svém hřišti na úvod jara tým ze spodku tabulky Radotice. Sama Domamil drží zatím poslední příčku a případná výhra by je mohla dostat z poslední pozice a přiblížit se Radoticím na jediný bod. Domamil však na svém hřišti zatím v probíhajícím ročníku neokusila radost z výhry, přesto si ze hřiště Radotic přivezla na podzim remízu 1:1. V předehrávce 22. kola pak Radotice stejným výsledkem obraly vedoucí Opatov o dva body. Zápas začal za ideálního poločasí. Domácí nejspíš v režimu zimního spánku zaspali, naopak Radotice již v plném jarním zápřahu udeřili v 9. minutě díky kanonýru Janu Čechovi, který dobře kopnutou standartkou vymetl vingl domácí branky -0:1. Hostům to ale nestačilo a o čtyři minuty později si vykoledovali pokutový kop po nedorozumění v domácí obrany a následném faulu, který opět bezpečně potrestal Jan Čech -0:2. Až potom se domácí trošičku probrali, ale i přesto hosté kontrolovali hru. Skóre se pak již do konce poločasu již nezměnilo, a tak měli o přestávce domácí hráči nad čím přemýšlet, aby se zápasem ještě dokázali něco udělat.

Ve druhé půli branka nepadla

Do druhého poločasu přeci jen domácí víc zabrali a měli i šance zdramatizovat zápas, ale nakonec sei hosté před pěknou fotbalovou atmosférou zápas pohlídali a odvezli si velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Domamil
Břínek Oldřich, předseda: Začátek utkání nám vůbec nevyšel, čehož využili hosté ke vstřelení dvou rychlých branek. Až po změně stran se naše hra zvedla, ale na kýžené body to již nestačilo.




Sestavy


TJ Sokol Domamil
P. Polenda [-] - Z. Dvořák [-] (28. P. Šabatka [-] ) , Z. Soukup [-] , R. Menčík [-] , P. Brus [-] , M. Kovář [-] (89. T. Špaček [-] ) , J. Růžička [-] , P. Kovář [-] (78. B. Schlápota [-] ) , T. Vyskot [-] , M. Dvořák [-] , P. Šabatka [-]

TJ Družstevník Radotice
K. Vondráček [-] - M. Tobolka [-] , T. Kincl [-] (61. B. Mbemba [-] ) , P. Tobolka [-] , L. Kaderábek [-] (78. M. Novák [-] ) , F. Tobolka [-] - J. Čech [-] , M. Habich [-] (70. V. Liška [-] ) , O. Navrátil [-] (51. L. Tříletý [-] ) - R. Sevelda [-] , S. Michal [-] (57. D. Kincl [-] ) -

ŽK: 80. M. Dvořák - 85. R. Sevelda , 86. J. Čech .
Hráči zápasu: M. Kovář - J. Čech .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - KOVÁŘ Zdeněk, ŠPINKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.