3:1
(1:0)
71. O. Suk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

 

V poslední utkání sezóny se potkali domácí Rouchovany s hosty ze Smrku. Z podzimu měli co napravovat, neboť v neúplném počtu byli deklasováni sedmi brankami.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali jediný gól

 

Hned po úvodním hvizdu si vytvořili domácí první šanci. Jednoduchá kombinace po pravém křídle do trojúhelníku zafungovala efektivně, zakončení však zneškodnil brankář hostí. I v následujících minutách si Rouchovany vytvářeli šance pro vstřelení branky pěknou kombinační hrou. Soupeř ze Smrku působil celkem pasivně a do hry se moc nedostával. Na branku se ale čekalo až do 29. minuty, když míč do branky poslal Jarda Slabý 1:0. Z dalších šancí, které si domácí vytvořili, do konce poločasu už branka nepadla.

 

Domácí dokráčeli ke třem bodům

 

Druhá půle byla v podání Rouchovan laxní. Opadlo nabíhání, nadšenost pro hru a bránění na tělo. Hosté se s ubíhajícími minutami dostávali více do hry a začali si vytvářet příležitosti k zakončení. V 71. minutě nepřišlo nic jiného než zasloužený vyrovnávací gól na 1:1. Na to během dvou minut odpověděli Rouchovany rozvlněním sítě soupeře, o které se postaral Patrik Křivánek 2:1. Tlak soupeře i nadále sílil a brankář David Holoubek měl plné rukavice práce se zásobou zakončení, které produkovali hosté. Definitivní tečka a uklidnění utkání nastalo až v posledních minutách, když se stihl ještě mezi střelce zapsat Robin Havelka 3:1.

 



Sestavy


1.SK Rouchovany
D. Holoubek [-] - S. Roubec [-] , M. Virgl [-] - P. Pachr [-] , L. Ludvík [-] (56. L. Diviš [-] ) , O. Urban [-] - P. Křivánek [-] , J. Slabý [-] - J. Maša [-] , R. Kalina [-] (76. R. Zloch [-] ) , D. Svoboda [-] (46. R. Havelka [-] )

TJ FC Smrk
D. Klištinec [-] - F. Nováček [-] , D. Franc [-] , K. Ondrák [-] (48. M. Havlík [-] ) , V. Jaskula [-] (82. K. Horký [-] ) - M. Pitor [-] (58. L. Slavík [-] ) , Š. Hort [-] , F. Wortner [-] , O. Maláč [-] - O. Suk [-] , T. Man [-] (88. M. Cejpek [-] ) -

ŽK: 79. R. Havelka - 71. O. Suk .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.