Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice B se rozloučily s domácím publikem alespoň výhrou


Branky


0

Až jako sestupující tým dokázala rezerva Hrotovic zvítězit po sedmi prohraných zápasech v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Hrotovice B, které byly už jistým sestupujícím, se utkaly s také herně se trápícím Koněšínem, který si chtěl určitě v tomto zápase spravit chuť a ukončit sérii šesti zápasů bez výhry. Hrotovice opět nenastoupily do zápasu s plným počtem hráčů, ale tentokrát jim to vůbec nevadilo. Ve 13. minutě sice poslal hosty do vedení Michal Loukota, ale o minutu později již bylo vyrovnáno zásluhou Michala Blatného -1:1. Ten samý hráč pak ve 27. minutě dokázal otočit zápas ve prospěch domácích -2:1. Hosté potom dokázali v 39. minutě vyrovnat a mohlo se zdát, že jejich výpadek v první půli byl jen náhodou -2:2.

Patrik Furiš nasměroval domácí ke třem bodům

Ale druhý poločas dopadl pro hosty mnohem a mnohem hůře. Ve 48. minutě pomohla domácím rychlá branka, kterou dokázal vstřelit Patrik Furiš -3:2. Hosté pak měli ještě mnoho času něco s výsledkem udělat, ale jejich střeleckou nemohoucnost nakonec v závěru zápasu potrestal svou druhou brankou z 85. minuty Patrik Furiš -4:2. To již domácí dohrávali pouze v osmi lidech.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Dnešním zápasem jsme se rozloučili před našimi diváky s rezervním týmem, který do příští sezóny rušíme. Chtěl bych všem klukům poděkovat za předvedený výkon. Celý zápas jsme dobře bránili a trestali odevzdaného soupeře.




Sestavy


Sokol Hrotovice B
J. Virgl [-] - D. Denemarek [-] - J. Dufek [-] , M. Virgl [-] , L. Dvořák [-] , M. Blatný [-] , P. Furiš [-] , M. Holoubek [-] , T. Novotný [-]

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - T. Konečný [-] , P. Zahradníček [-] , Š. Dvořák [-] , M. Svoboda [-] (46. D. Pokorný [-] ) , R. Badura [-] , P. Seifer [-] , D. Dvořák [-] (62. L. Konečný [-] ) , M. Pokorný [-] , M. Loukota [-] , L. Karásek [-]

ŽK: 74. P. Furiš , 90. M. Holoubek , 90. M. Virgl - 32. R. Badura , 61. P. Seifer , 74. P. Zahradníček , 77. T. Konečný , 87. L. Karásek .
Hráči zápasu: P. Furiš , M. Blatný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - ŠABATA Libor (N), POKORNÝ Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.