O. Kazda 72.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 10:15

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov B se rozešel s Pyšelem smírně


Branky


0

Remízou skončil zápas v Budišově, což znamená, že se náskok vedoucího Pyšele smrsknul na Rudíkov o dva body. Stále je však konfortní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jednou udeřili

V Budišově se utkaly dva týmy, kterým se na jaře velice daří. Pyšel vévodí nejen celkové tabulce, ale i v té jarní. Budišovu patří na jaře třetí příčka, ale jen vinnou horšího skóre než má druhý Rudíkov. Budišov si v minulém kole smlsnul na Třebenicích a Pyšel málem prohospodařil čtyřgólový náskok. Na podzim padlo ve vzájemném duelu celkem sedm gólů. O jeden víc jich dostal Budišov. Hosté nastoupili bez několika hráčů základní sestavy, ale i přesto si dokázali vytvořit několik brankových příležitostí a jednu z nich dokázal ve 24. minutě proměnit David Šabacký -0:1. Domácí celek se sice pokoušel o vyrovnání, ale do kabin šli veseleji především hosté a to s jednogólovým vedením.

Domácí dokázali vyrovnat

Po změně stran se hosté hlavně zaměřili na to, aby již neinkasovali. To se jim ale nakonec nepodařilo, když v 72. minutě dokázal Oldřich Kazda vyrovnat na 1:1. Do konce zápasu již žádná branka nepadla a tak se body dělily rovným dílem. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Do zápasu jsme nastoupili bez pěti hráčů základní sestavy, ale i přesto jsme podali dobrý výkon. Nedali jsme spoustu šanci a jak se říká "Nedáš, dostaneš" se potvrdilo. Důležitý je, že jsme neodjeli s prázdnou.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [-] - L. Vala [-] , M. Holubář [-] , D. Čech [-] , Š. Mareček [-] , A. Rybníček [-] (78. J. Kazda [-] ) , T. Jakubec [-] , D. Pavlíček [-] , O. Kazda [-] , O. Doležal [-] , L. Hnízdil [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , O. Adam [-] , L. Tůma [-] , L. Šoukal [-] - D. Šabacký [-] , I. Nováček [-] , R. Roupec [-] - L. Sobotka [-] (52. J. Tůma [-] ) , J. Höfner [-] (78. P. Dvořák [-] ) - M. Štrosz [-] (61. P. Dufek [-] )

ŽK: 37. M. Holubář , 44. O. Kazda - 90. J. Tůma .
Hráči zápasu: O. Kazda - D. Šabacký .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOLÝ Petr - MILOTA Tomáš, NOVÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.