Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín doma nestačil na Rudíkov


Branky


0

Fotbalisté Koněšína ve šlágru kola prohráli s Rudíkovem, který jim tak odskočil na rozdíl šesti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle ve svůj prospěch

Souboj třetího týmu s druhým byl možná příslibem fotbalové podívané, zas až takový šlágr to zase ale nebyl. Na obou týmech šel v úvodu vidět vzájemný respekt a očekávání toho, kdo s čím přijde. Po čtvrt hodince proměnili domácí hned svoji první střelu na bránu v první gól – to kapitán Zahradníček poslal takovou žglabuňu na bránu, která překvapivě zapadla pod břevno 1:0. Rudíkov ale postupem času působil fotbalovějším dojmem, jeho rychlý přechod dopředu leckdy působil domácím stoperům obtíže a také brankář Hůlka musel vykouzlit dva super zákroky, kterými držel akcie domácích poměrně nahoře. Až pět minut před přestávkou na precizní trestný kop Nožičky byl krátký a na jeho pokus se jenom podíval – 1:1. Radost hostů ale netrvala ani minutu a koněšínský Badura po přihrávce střídajícího Dvořáka nadvakrát míč propasíroval za záda brankáře Doležala – 2:1.

Hosté otočili zápas ve svůj prospěch

 

Ve druhé půli Koněšín přepl do modu Stand-by a svůj hubený náskok jal se bránit. Defenzivní taktiku se úspěšně dařilo dodržovat do 60´minuty, kdy trestuhodně zapomenutý hostující Koch znovu srovnal na 2:2. Až do samotné koncovky měli sice rudíkovští možná více ze hry, ale koněšínským se relativně dobře dařilo jakékoliv bezprostřední ohrožení eliminovat a držet příznivý nerozhodný výsledek. Pak ale vstoupil do hry trenér hostujícího celku – v 86´minutě se poslal na hřiště – v 89´ minutě se obtočil kolem obránce, vystřelil a dal gól – a v 90´minutě se nechal vystřídat. Hosté tak byli za svoji aktivitu odměněni třemi body důležitými v boji o postup.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Králík Michal, trenér: Minulý týden jsme šťastnou brankou v poslední minutě vyhráli, dneska jsme brankou v poslední minutě prohráli. Takový je fotbal.

FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Před utkáním jsem měl problém se sestavou a tak jsem povolal Komínka a přemluvil ke hře nachlazeného Štolpu. Mužstvo se semklo a předvedlo dobrý útočný výkon, opět však byl problém s proměňováním šancí. Budeme s tím muset něco udělat. Nutno však dodat, že nám vítězství daroval soupeř svou pasivní hrou.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - T. Konečný [-] , R. Badura [-] , D. Dvořák [-] , M. Svoboda [-] (83. M. Ševčík [-] ) , M. Pokorný [-] , M. Loukota [-] , J. Pospíšil [-] , L. Karásek [-] , P. Zahradníček [-] , P. Seifer [-] (25. Š. Dvořák [-] )

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Pažourek [-] , J. Dobrovolný [-] , M. Jaša [-] , M. Skryja [-] - P. Trnka [-] , J. Koch [-] (74. V. Skryja [-] ) , J. Trnka [-] , L. Nožička [-] - O. Štolpa [-] , F. Komínek [-] (86. J. Trnka [-] )

ŽK: 49. P. Zahradníček - 21. O. Štolpa , 82. F. Komínek .
Hráči zápasu: P. Zahradníček - J. Koch , L. Nožička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Michal - VÍDENSKÝ Bohumil, MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.