Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč doma získala všechny body


Branky


0

Ve Valči se z výhry radovali domácí hráči po výhře 3:2 a upevnili si třetí příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali rychlí gól

Do utkání vstoupili aktivněji domácí a rychlými útoky začali zaměstnávat obranu soupeře. Hned v 7. minutě zafungovala bratrská spolupráce. Jan Ludvík hodil dlouhý aut, Martin Ludvík se obtočil kolem obránce a sám tváří v tvář brankáři Zedníčkovi se dokázal prosadit - 1:0. Valeč nadále udávala tempo hry a vytvářela si šance, Březník hrozil z rychlých brejků a několika rohových kopů. Pohledná akce domácích po levé straně ze 16. minuty a zakončení Brabce branku nepřineslo. Ve 22. minutě o sobě dali vědět také hosté, rychlá akce však skončila pouze odkopem domácích. Valeč si vypracovala několik dalších šancí, ale gólovou se stala až ze 32. minuty. Po rychlém přečíslení nadvakrát hostující brankář vychytal Brabce, ale na dorážku volného Františka Macka již nedosáhl - 2:0. Jako střelec této branky byl napsán Martin Ludvík, který míč "jistil" na brankové čáře.

Koněšín uhájil výhru

Ve druhém poločase se utkání neslo v podobném duchu, ale domácí opět zradila koncovka. V 50. minutě po slibné akci domácích přestřelil branku Sirota, čtyři minuty poté si Martin Ludvík vyměnil míč s Brabcem, ale z hranice penalty také přestřelil Zedníčkovu branku. A tak zahrozili hosté. V 57. minutě se na branku řítil hostující útočník, ale pouze trefil dobře vybíhajícího brankáře Macka. Valeč ani poté nepřidala uklidňující gól, Martin Ludvík hlavičkou mířil mimo tři tyče a střela Jana Brabce po vybojování míče ohrožovala pouze rohový praporek. V 79. se z ojedinělé akce prosadili hosté. Po rozehraném rohovém kopu následoval centr a na zadní tyči úplně volný Petr Sobotka, který překonal překvapeného Macka - 2:1. Hosté cítili šanci vyrovnat a riskovali. V 84. minutě po hostujícím rohu a odkopu domácích se do brejku hnali domácí, situaci tři na jednoho zakončil gólem po přihrávce Martina Ludvíka Jan Brabec - 3:1. Hosté se nevzdali a v 88. minutě pěkně rozebrali domácí obranu, která se zřejmě již viděla v kabinách. Po přihrávce pod sebe nedal hostující Martin Sýkora domácímu Mackovi šanci - 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Osmdesát minut jsme byli lepším týmem, v posledních deseti minutách jsme nepochopitelně vypnuli a málem nás to stálo body. Stále je v naší hře spousta nepřesností a i přes poměrně dost šancí nedokážeme přidat gól, který by nás uklidnil a my mohli hrát v klidu. Výhra je ale podle mého názoru zasloužená.




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] , M. Kárník [-] , J. Pokorný [-] , J. Ludvík [-] - D. Procházka [-] (70. M. Kopuletý [-] ) , D. Cabejšek [-] (46. P. Chládek [-] ) , J. Sirota [-] (64. P. Zikán [-] ) , F. Macek [-] (75. M. Salák [-] ) - M. Ludvík [-] , J. Brabec [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - D. Břoušek [-] , D. Vérosta [-] , P. Sobotka [-] , J. Chadim [-] - M. Stříž [-] , V. Franěk [-] , M. Sýkora [-] - J. Břoušek [-] , J. Musil [-] , J. Trojan [-] (60. M. Flesar [-] )

ŽK: 55. J. Trojan .
Hráči zápasu: M. Ludvík - P. Sobotka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JÁN Jiří - VÍDENSKÝ Bohumil, KONVALINA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.