1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smrk s Valčí smírně


Branky


0

Nováček ze Smrku si na úvod jara připsal důležitou remízu proti Valči

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Na těžkou půdu do Smrku přijela třetí Valeč, která by ještě ráda promluvila do postupových bojů. Smrk je ale na svém hřišti nebezpečný protivník, o čemž se mohli kromě Radkovic přesvědčit ostatní mančafty, které se tu na podzim prezentovaly. Valči se právě také nedaří na venkovních hřištích a svoji jedinou výhru tak zaznamenala až v samotném závěru podzimu, kdy v dohrávce porazila poslední tým tabulky Rouchovany v divoké přestřelce 5:4 Dost gólů se dalo očekávat i v tomto zápase. Na podzim padlo totiž sedm branek, ale převážně do sítě Smrku, když Valeč jednoznačně vyhrála 6:1. Smrk měl v tomto směru svému soupeři co vracet. A začátek utkání se mu také vyvedl, když v 8. minutě poslal Smrk do vedení Oskar Maláč -1:0. Hosté pak ale dokázali odpovědět ve 30. minutě Jiřím Pokorným na 1:1. Domácí tým byl od té doby lepším týmem, ale branky se už nedočkal.

Ve druhé půli branka nepadla

Po změně stran se domácí nadále snažili, aby strhli vedení na svoji stranu a k tomu jim mohlo pomoci vyloučení hostujícího Michala Dufka. Paradoxně ale hosté v oslabení ovládli hru, ale ani oni nedokázali strhnout vedení na svoji stranu a v boji o postup začínají na vedoucí Pyšel výrazně ztrácet. Smrk sice může být být s vybojovaným bodem spokojený, ale ze zadu se na ně již dotahují Rouchovany, které překvapivě zvítězily v Březníku.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Smrk
Horký Karel, trenér: V zápase jsme byli lepším týmem, a to až do chvíle než byl vyloučen hostující hráč. Proto je remíza asi spravedlivá.

SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Prvních patnáct minut byli lepší domácí, kterým se z rychlého útoku podařilo vstřelit úvodní branku. Postupně se hra vyrovnala, místy jsme byli lepší a dokázali jsme vyrovnat po standardní situaci. Na začátku poločasu nás domácí zatlačili díky sérii rohů, ale naštěstí se jim nepodařilo skórovat. Po vyloučení jsme si ještě vypracovali šance, které jsme nevyužili. Remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ FC Smrk
M. Cejpek [-] - M. Pitor [-] , K. Horký [-] , K. Ondrák [-] , V. Jaskula [-] (73. V. Kováč [-] ) - L. Slavík [-] , Š. Hort [-] , F. Wortner [-] (70. M. Havlík [-] ) , O. Sobotka [-] - T. Man [-] , O. Maláč [-] -

SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] , J. Ludvík [-] , M. Chytka [-] (46. P. Saitl [-] ) , P. Chládek [-] (56. J. Brabec [-] ) , J. Pokorný [-] - J. Sirota [-] (62. M. Kárník [-] ) , F. Macek [-] (88. M. Kopuletý [-] ) , M. Dufek [-] , D. Procházka [-] (66. D. Cabejšek [-] ) - M. Ludvík [-]

ŽK: 68. F. Wortner , 76. V. Kováč - 32. M. Dufek , 39. D. Procházka , 85. J. Brabec . ČK: 60. M. Dufek .
Hráči zápasu: M. Pitor - Z. Macek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VALA Vladimír - MUSIL Antonín (N), MARTINOVSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.