3:3
(0:2)
25. M. Pexa
27. R. Zachara
75. T. Chmela (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov neudržel další dvoubrankový náskok a z Dubu si veze nakonec jen bod


Branky


50. D. Schneider , 66. D. Schneider , 87. M. Liebl - 25. M. Pexa , 27. R. Zachara , 75. T. Chmela (vl.)
0

Hráči Rudolfova B podruhé za sebou neudrželi dvoubrankové vedení. Černý Dub se ve druhém poločase zlepšil a zápas nakonec dospěl k remíze 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov B si do poločasu vytvořil dvoubrankový náskok

V závěrečném kole přivítal Černý Dub druhý tým tabulky z Rudolfova. Hosté minulé kolo doma překvapivě remizovali s Vrábčí, když přišli v průběhu zápasu o dvoubrankový náskok. Nicméně do Dubu odjížděli s jistotou druhého místa. To domácí hráči měli o motivaci postaráno. Potřebovali nutně vyhrát a spoléhat na to, že Lišov B doma neporazí poslední Nového Hodějovice. Pak by byla cesta ke konečnému třetímu místu otevřená.

Na hezky upraveném hřišti začali lépe hosté, kteří měli opticky častěji míč na svých kopačkách. Branky však začaly padat až po dvaceti minutách hry. Nejprve po autovém vhazování hostí, se důrazně zmocnil míče Pexa a přesným zakončením poslal hosty do vedení – 0:1.

 

Za další dvě minuty lovil domácí brankář Hons míč ze své sítě podruhé. Strůjcem gólové akce byl brankář Brůha, který poslal dlouhý nákop až za domácí obranu, kam si naběhl Zachara a zvýšil na 0:2. Hosté pak kontrolovali hru po zbytek prvního poločasu a s dvoubrankovým náskokem odcházeli do kabin.

Domácí zachránili remízu v závěru zápasu

Vstup do druhé půle vyšel lépe domácím a po pěti minutách hry se dostali do hry kontaktní brankou. Po chybě v hostující rozehrávce domácí rychle zakombinovali a na konci celé akce byl ostrostřelec David Schneider – 1:2. Domácí po vstřelené brance ožili, ale dvoubrankový náskok mohl vrátit hostům Pfleger. Bohužel pro hosty si v sólo nájezdu míč posledním kontaktem poslal dál od nohy a Hons míč chytil.

V 67. minutě se domácí dočkali vyrovnání, když se po standardní situaci prosadil přesným zakončením znovu Schneider – 2:2. Další střelec v pořadí byl opět z domácího týmu, jenomže Chmela si po centru Zachary poslal míč do vlastní sítě – 2:3.

 

Zdálo se, že si hosté těsné vedení udrží, ale v dvě minuty před koncem přišla další ztráta míče a faul. Domácí rychle rozehráli, míč se dostal k Lieblovi, který přesným zakončením stanovil konečný výsledek zápasu na 3:3. Domácí tak v konečné tabulce obsadili 4. Místo.



Ohlasy k zápasu



SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Opakoval se zápas jako před týdnem s Vrábčí. Znovu jsme vedli o dvě branky a zdálo se,že máme nakročeno k zisku tří bodů. Bohužel po našich chybách jsme se o vítězství připravili a zápas tak skončil remízou."



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
M. Hons [-] - P. Kuba [-] , R. Hojda [-] , T. Chmela [-] , R. Tůma [-] - P. Hošna [-] , O. Tomáš [-] , M. Švercl [-] , F. Kapoun [-] , M. Liebl [-] - D. Schneider [-] -

SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - F. Pouzar [-] , F. Hajný [-] , M. Valenta [-] , R. Tyrpák [-] - M. Sládek [-] , M. Žoček [-] , R. Zachara [-] - J. Machovec [-] - M. Pfleger [-] , M. Pexa [-]

ŽK: 57. R. Tyrpák .
Hráči zápasu: R. Zachara .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - KOBLIC Josef (N), LINHART Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.