2:2
(2:1)
22. D. Seethaler
56. M. Mekiš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov doma ztratil dobře rozehraný zápas s Vrábčí a nakonec jen remizoval


Branky


10. J. Machovec , 17. M. Sládek - 22. D. Seethaler , 56. M. Mekiš (p.)
0

Po čtvrt hodině hry to vypadalo, že si domácí dojdou pro jasné tři body. Jenomže Vrábče se na jaře nevzdává v žádném zápase a po remíze 2:2 si domů odvezla cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do rychlého vedení 2:0, ale Seethaler vykřesal hostům naději na bodový zisk

V neděli přivítal domácí Rudolfov B na svém hřišti hosty z Vrábče. Hosté už pět kol neprohráli a v tabulce se odpoutali od posledních Nových Hodějovic. Domácí minulé kolo zvládli za tři body, když v okleštěné sestavě zvítězili na hřišti Slavče.

Rudolfovu vyšla úvodní čtvrthodina zápasu. Sládek vybojoval míč u postraní čáry. Hosté se dožadovali odmávání autu, jenomže hra pokračovala a domácí záložník našel přesnou přihrávkou před brankou Machovce, který uklidil míč s přehledem k tyči – 1:0. O sedm minut později zakončil pěknou kombinační akci Sládek a domácí vedli 2:0.

V tu chvíli to vypadalo, že domácí mají jasně nakročeno k zisku tří bodů. Ovšem ve 23. minutě přišla chyba v rozehrávce, hráči Vrábče se dostali rychlou kombinací až před domácí branku a David Seethaler přesnou střelou po zemi snížil na 2:1. Hráči z Perštátu si pak vytvořili tlak, ale největší šance na zvýšení skóre skončila po střele Žočka na tyči.

 

Před odchodem do kabin rozehrávali domácí standardní situaci. Tu dokázali hosté odvrátit a rychlým přechodem do útoku se dostali do šance, naštěstí pro domácí tato akce brankou neskončila. 

Hosté se ve druhé půli zlepšili a nakonec si odvezli bod

Úvod druhého poločasu patřil hostům, kteří měli velkou šanci na vyrovnání v 51. minutě. Hlavičku jednoho z jejich hráčů dokázal brankář Brůha vyrazit reflexivním zákrokem po vzoru hokejových brankářů z NHL. Míč putoval do břevna a odrazil se znovu k hostujícímu hráči, který míč napálil nad domácí branku.

Za další tři minuty byl faulován v domácím vápně Bašta a následovala penalta. Tu bezpečně proměnil Mekiš a srovnal stav zápasu na 2:2. Hráči domácích, ale neskládali zbraně a po hodině hry mohl vedení na jejich stranu nejprve vrátit Pouzar, ale jeho střelu dokázal brankář Knytl chytit. A za další dvě minuty přispěchal se střeleckým pokusem Zachara, ale ani on nevyzrál na brankáře hostí.

 

S blížícím se závěrem se domácí ještě více tlačili za vítězstvím, ale trošku zapomněli na zadní vrátka. Dvě brejkové akce hostí, ale zachránil domácí brankář Brůha včasným vyběhnutím a tak zápas nakonec dospěl ke spravedlivé remíze 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Na Rudolfově byla k vidění paradoxní situaci, když za teplého nedělního počasí začalo sněžit. Na svědomí to měly topoly, které rostou kolem hřiště, a na hřišti vznikla zhruba centimetrová vrstva chmýří. Co se týče zápasu, vyšel nám úvod, kdy jsme se dostali do dvoubrankového vedení, a zdálo se, že hosté odjedou s přídělem. Jenomže do poločasu dokázali snížit a ve druhé půle po zlepšeném výkonu i vyrovnat. Nám se opět nedařilo v zakončení, ale také nás dvakrát reflexivními zákroky podržel brankář Brůha, takže konečná remíza je asi zasloužená."

TJ Vrábče
Michal Šerý (hráč): ""Začalo se oboustranně opatrně, ale po deseti minutách otevřeli skóre domácí. Po několika ne moc přesných přihrávkách se dostal míč do autu pro nás. Rozhodčí nechal hru pokračovat, ale my přestali hrát a Rudolfov skóroval. Pár minut na to vedl Rudolfov už o dvě branky a vypadalo to, že si odvezeme pěkný příděl. Naštěstí David Seethaler dokázal do poločasu snížit. Hra se vyrovnala a rozhodčí nechal hře spád, kdy pouštěl řadu osobních soubojů. Zápas nabíral na otáčkách a po jedné z našich šancí se dostal k odraženému míči Bašta a vynutil si faul. Penaltu opět proměnil Mekiš. Ve zbytku zápasu se toho moc nedělo a tak se rozdělily body spravedlivě.



Sestavy


SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - R. Tyrpák [-] , M. Valenta [-] , F. Hajný [-] , F. Pouzar [-] - D. Plojhar [-] , M. Žoček [-] , R. Zachara [-] , M. Sládek [-] - J. Machovec [-] , F. Pecha [-]

TJ Vrábče
T. Knytl [-] - M. Šerý [-] , J. Vejskrab [-] , J. Ohrazda [-] , F. Ohrazda [-] , M. Mekiš [-] , R. Lučanský [-] , L. Koclíř [-] , F. Junek [-] , M. Hejbal [-] , K. Bašta [-]

ŽK: 54. R. Tyrpák - 83. M. Mekiš .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: STACH Josef - LINHART Miroslav (N), JURČÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.