1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov získal ve šlágru kola potřebný bod a postupuje do Okresního přeboru


Branky


0

Hráči Římova potřebovali k postupové jistotě uhrát bod na půdě Rudolfova a to se jim povedlo. Postupovou branku vstřelil čtvrt hodiny před koncem zápasu Lukáš Froněk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z několika šancích domácích se ujala jen střela Vejvary

Šlágr kola se hrál v neděli odpoledne na Rudolfově. Domácí béčko, které je na druhém místě přivítalo lídra soutěže z Římova. Hostům stačil ke zpečetění postupu jeden, takže domácím nezbývalo nic jiného, než se hnát za třemi body a vyvarovat se výpadku z minulého kola, kdy ztratili na hřišti Mladého tříbrankový náskok a nakonec odjeli s prázdnou.

 

Od prvních minut byli aktivnější domácí hráči a hned v úvodní minutě mohli jít do vedení. Vejvar se dostal k zakončení v pokutovém území hostí, ale jeho střelu vyrazil brankář Novák na rohový kop. Rudolfov se dočkal vedoucí branky na konci 10. minuty, když se znovu dostal do šance Vejvar a tentokrát složil reparát ze zakončení a brankáře Nováka překonal – 1:0.

 

 

Domácí byli hladovějším a hlavně lepším týmem, Římovu se příliš nedařilo a jen zásluhou brankáře Nováka neprohrávali o poločase vyšším rozdílem. Poločasový výsledek tak byl 1:0.

Hostům vystřelil postup Froněk

Druhý poločas začal obdobně, jako ten první. Hned ve 48. minutě se dostali do šance domácí hráči, když se před brankou hostí rozjela trma vrma. Ze skrumáže přišla střela a brankář Novák na brankové čáře famózně zasáhl.

 

Trenér domácích po zápase žehral nad koncovkou svých hráčů, kterým dle jeho slov chyběl větší důraz v koncovce a trošičku toho štěstíčka. Domácí za neproměněné šance byli potrestáni čtvrt hodiny před koncem. Když šel důrazně do souboje s domácím brankářem Brůhou jeden z hostujících hráčů a míč následně dotlačil do branky Froněk – 1:1.

 

 

Tento výsledek vydržel až do závěrečného hvizdu rozhodčího Zevla a tak se Římov mohl začít radovat z postupu do Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Kdyby Římov dostal čtyři nebo pět branek, nemohli by říct jejich hráči ani popel. Jenomže naší největší slabinou je koncovka a to se ukázalo i ve vzájemném zápase. Trošku mě překvapil výkon hostí, protože s ohledem na postavení v tabulce jsem čekal, že nás přejedou jako parní válec, ale dělali mraky chyb v rozehrávce a celkově tam bylo hodně nepřesností. Od začátku jsme byli lepší, měli jsme šance a šli do vedení, další šance jsme neproměnili a čtvrt hodiny před koncem po hodně důrazném souboji s naším brankářem, který se měl podle nás pískat, hosté vyrovnali. Ale to už je jedno. Co mě ovšem štve nejvíce je delegování rozhodčího Zevla do zápasu roku, kdy hraje první s druhým. Dělal chyby na obě strany a možná pískal i horší zápasy, ale podle mě je tohle výsměch od Okresního svazu a nesmíme se potom divit, že český fotbal je tam kde je. V sezoně nás pískali mladší kluci a nebyly nikdy problémy. Pořád se nadává na mladý lidi, že jsou neuctivý k důchodcům a podobně. Ale vzhledem k tomu jaký má pan Zevl věk, tak kdyby se dalo prokázat jeho chování a vystupování na hřišti, tak nemůže pokračovat v pískání. Jsem rád, že se moji kluci drželi a nekomentovali to. Na závěr gratuluji Římovu k postupu a doufám, že se mu bude v Okresním přeboru dařit."

TJ Sokol Římov
Lukáš Froněk (hráč): "Opět jsme začali špatně a po deseti minutách prohrávali. Bojovností ve druhém poločase jsme dokázali zápas vyrovnat a odvézt si z Rudolfova postupový bod."



Sestavy


SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - R. Tyrpák [-] , V. Dvořák [-] , F. Pouzar [-] , J. Pech [-] - V. Vejvar [-] , M. Žoček [-] , M. Sládek [-] , J. Machovec [-] - M. Pfleger [-] , R. Zachara [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] - J. Štrajt [-] - L. Baštýř [-] , M. Koupal [-] , M. Mesároš [-] , F. Šmíd [-] , M. Kopt [-] , I. Polák [-] , P. Žáček [-] , L. Froněk [-]

Hráči zápasu: R. Tyrpák , M. Žoček - P. Maršán .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZEVL Karel - LINHART Miroslav (N), FUXA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.