P. Hrubý 53. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice doma nestačily na Černý Dub


Branky


53. P. Hrubý (p.) - 15. J. Halámka , 29. V. Karafiát , 88. V. Karafiát
0

Černý Dub vyhrál potřetí za sebou. K výhře 1:3 na hřišti Nových Hodějovic pomohl dvěma góly Viktor Karafiát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vytvořili do poločasu dvoubrankový náskok

Poslední Nové Hodějovice přivítaly na svém hřišti lepšící se Černý Dub. Domácí se dostali před nedělním zápasem pod tlak, protože o den dříve dokázala předposlední Vrábče vyhrát na Včelné a odskočila Hodějovicím na čtyři body. Hosté na jaře sbírají body a momentálně bojují o třetí místo v tabulce.

V brance černého dubu se to na jaře střídá jak na běžícím pásu, když se v bráně za sedm zápasů vystřídalo pět brankářů. Proti Hodějovicím nastoupil v brance Kapoun a to se ukázalo jako správná volba, když si Černý Dub odvezl 3 body na kterých měl podíl i Kapoun.

1.    

 

Na první branku zápasu diváci čekali čtvrt hodiny. V 15‘ dostal na střed přihrávku Halámka, obehrál protihráče a střelou k levé tyči poslal hosty do vedení. 0:1. O pár minut později, tedy ve 20‘ mohli domácí vyrovnat. Rudolf se ocitl na velkém vápně hostů ovšem přízemni střelu k tyči vyrazil na poslední chvíli Kapoun. Na to hosté odpověděli další vstřelenou brankou. Ve 29‘ se Karafiát dostal k velkému vápnu, míč si připravil na pravou nohu a krásnou střelou do šibenice zvýšil vedení hostů. 0:2. Do šaten tak šli spokojenější hosté.

Domácí snížili, ale poslední slovo měl znovu hostující Karafiát

Ve druhé půli se oba týmy střídali v neproměňování šancí, z té první snížili stav utkání. V 53‘ se dostal za obranu hostů Carda, kterého fauloval ve vápně Kapoun. Hrubý pokutový kop proměnil a z utkání se opět stalo drama.

 

Další vekou šanci měli domácí v 60‘ Hrubý se dostal přes tři hostující obránce, radost z branky mu však překazil Kapoun, který ho vychytal. V 65‘ se do šance dostali hosté, k odraženému míči ve vápně se dostal Švercl, ale Benedovu svatyni přestřelil. Cardův průnik ke Kapounovi hasil skluzem na poslední chvíli Hauser. Poté se hra uklidnila, ale poslední slovo měli hosté. V 88‘ se Tomáš dostal přes obránce a přihrávkou pod sebe našel Karafiáta, který tak výsledek pojistil na konečných 3:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser (hráč): "Co k zápasu. Z naší strany to nebyl moc dobrý výkon, ale věřím, že na to mělo velký vliv počasí. Velké plus bylo, že se po dlouhé době trefil Viki, ale mínus, že už nebude do konce sezony. Teď je třeba si položit otázku, kdo bude chytat příště?"



Sestavy


FC Nové Hodějovice
P. Beneda [-] - R. Šperňák [-] , L. Kolář [-] , M. Rudolf [-] , J. Schaffelhofer [-] - J. Dvořák [-] , J. Tomeček [-] , P. Hrubý [-] - T. Carda [-] , D. Lojka [-] , M. Bárek [-]

TJ Slovan Černý Dub
F. Kapoun [-] - R. Hauser [-] , R. Hojda [-] , T. Chmela [-] - J. Halámka [-] , M. Liebl [-] , P. Hošna [-] , M. Švercl [-] , O. Tomáš [-] - D. Schneider [-] , V. Karafiát [-]

ŽK: 52. F. Kapoun .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: STACH Josef - ŠÍMA Jakub (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.