Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov ve druhém poločase otočil dvoubrankovou ztrátu


Branky


0

Vedoucí tým tabulky z Římova má výhře nad Trhovými Sviny B první mečbol k postupu do Okresního přeboru. Na body se však hodně nadřel, když prohrával v 5. minutě zápasu 0:2. Ve druhém poločase se podařilo domácím třemi góly zápas otočit a dovést do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili dvakrát v úvodu zápasu

Do Římova přijeli na jaře dobře hrající hráči Trhových Svinů B. Hosté si připsali v posledních pěti zápasech 10 bodů a v tabulce byli na 5. místě. Domácí hráči jdou neohroženě za postupem do Okresního přeboru a na jaře ztratili body jen za remízu v Ledenicích. Trhové Sviny měly před zápasem problém se základní sestavou a do branky musel nakonec naskočit středopolař Jan Gažák.

O to větší šok přišel pro domácí hráče v samotném úvodu zápasu. Římovu vůbec nevyšel vstup do zápasu a po pěti minutách prohrávali o dvě branky. Nejprve se po špatně pokrytém auto dostal k míči hostující Kašpar a střelou z hranice vápna otevřel skóre zápasu. Hned po rozehrávce chybovali domácí hráči. Míče se zmocnil Šemro a tečovanou střelou prostřelil domácího brankáře Nováka podruhé – 0:2.

 

 

Nepovedený vstup do zápasu se odrazil na hře domácích po celý první poločas. Římov se nemohl dostat do zápasu a hosté spolehlivě bránili domácí pokusy o korigování zápasu. Zaskakující Gažák v brance hostí, tak nemusel lovit míč ze své sítě ani jednou. 

Domácí zaveleli k obratu

V poločase proběhly změny v domácí sestavě a Římov se dočkal po necelé hodině hry kontaktní branky. Kukačka se odhodlal k centru na míč si naskočil Štrajt a hlavou překonal Gažáka - 1:2. Na druhé straně měli hosté dvě příležitosti dostat se znovu do dvoubrankového trháku, ale ani jedna šance neskončila gólem. Hlavně příležitost Kašpara byla z kategorie vyložených, ale hostující hráč poslal míč holení z malého vápna nad prázdno branku. 

 

V 65. minutě tak přišlo domácí vyrovnání, když míč doslova dovezl do branky Polák - 2:2. Remízový stav vydržel do 79. minuty, to se dostal k míči domácí Kukačka a přesnou střelou k tyči překonal Gažáka potřetí - 3:2. Domácí hráči si tak připsali další tři jarní body a v tabulce mají 11 bodový náskok. Na příští kolo si tak přichystali první mečbol, který mohou využít na hřišti druhého Rudolfova B. V případě, že Římov neprohraje může slavit postup do Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Lukáš Froněk (hráč): "Do zápasu jsme vstoupili špatně, už v 5. minutě jsme prohrávali 0:2. V poločase jsme přeskupili řady a podařilo se nám snížit. Poté jsme přečkali dvě obrovské šance soupeře a dokázali zápas otočit na konečných 3:2."

TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa (hráč): "Do zápasu jsme nastoupili lépe my, i když jsme měli opět slepenou sestavu převážně z dorostenců a v bráně si premiéru odbyl nestárnoucí Honza Gažák. Po pěti minutách jsme vedli už o dva góly a to nám vydrželo celý poločas. Ve druhé půli jsme měli ještě několik šancí, ale skórovali jen domácí, kteří zápas nakonec otočili."



Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] - F. Kukačka [-] - J. Štrajt [-] - P. Crkva [-] , M. Mesároš [-] , F. Šmíd [-] , M. Kopt [-] , I. Polák [-] , P. Žáček [-] , L. Froněk [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
J. Gažák [-] - J. Valter [-] , J. Troup [-] , J. Kašpar [-] , J. Štrosser [-] , L. Valenta [-] , L. Ebenhöh [-] , M. Němec [-] , J. Šemro [-] , P. Randa [-] , M. Chuchel [-]

ŽK: 80. I. Polák - 20. M. Chuchel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - FUXA Jaroslav (N), BEBČÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.