2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl lépe pro Rudolfov B


Branky


0

V souboji druhého se třetím, tedy Rudolfova B s Lišovem B si pro tři body dokráčeli domácí hráči a v tabulce odskočili svému soupeři na šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na konci poločasu otevřel skóre zápasu domácí Vejvara

V neděli proti sobě nastoupily druhý tým tabulky Rudolfov B se třetím Lišovem B. Oba týmy svá poslední střetnutí prohrály. Oslabený Lišov B nestačil na Trhové Sviny B a Rudolfov B i přes dobrý výkon padl na Včelné. O motivaci, tak měly obě družstva postaráno.

Před zápasem se na Perštátě prohrála průtrž mračen, což mělo zřejmě vliv na první šanci zápasu. Do té se po centru z levé strany dostali hosté, když chyboval domácí Tyrpák a Kosař se objevil sám před brankářem Brůhou. Jeho střela ke vzdálenější tyči, však skončila těsně vedle. Domácí hráči měli více ze hry a přehrávali soupeře hlavně v rychlosti.  K brance však byli blíže hosté, když Kosař místo střely volil přihrávku na Vávru, ale šanci zmařil včasným skluzem jeden z domácích obránců.

 

Rudolfov se před odchodem do šaten přeci jen dočkal vedoucí branky. Na pravé straně se dostal k centru Pfleger a míč uklidil do sítě nabíhající Vejvara – 1:0. O chvilku později mohli domácí přidat druhou branku, ale závar před hostující brankou nejprve zastavil na brankové čáře reflexivním zákrokem Kotasem a dorážku zastavil znovu na brankové čáře jeden z hostujících obránců.

Těsné vedení Rudolfova B pojistil v závěru zápasu Zachara

Ve druhém poločase pokračovali v aktivní hře a jejich rychlá kombinace dělala hostující obraně problémy, uklidňující druhá branka však nepřicházela. Na druhé straně se po individuální akci Vávry dožadovali hosté pokutového kopu, ale píšťalka rozhodčího Škuthana zůstala němá.

Pojistka v podobě druhé branky přišla v závěrečných minutách zápasu. Domácí zahrávali rohový kop, na malém vápně zůstal osamocený Zachara a hlavou uklidil míč pod břevno – 2:0. Domácí mohli přidat v poslední minutě ještě třetí branku, když se na pravé straně uvolnil Sládek, centrem našel Zacharu, který se opřel do míče z voleje, ale jeho projektil putoval od břevna na brankovou čáru a ven. Zápas tak skončil výhrou Rudolfova B 2:0 a tím si domácí tým upevnil druhé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Odehráli jsme dobrý zápas s vyrovnaným soupeřem. Dokázali jsme vstřelit dvě branky a žádnou neinkasovat, za což patří pochvala brankáři Ondřeji Brůhovi, který vychytal svoji první nulu v sezoně. Kdyby hráli takhle kluci do konce sezony vůbec bych se nezlobil, konečně to mělo šťávu, takže dík patří i celému týmu."

SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "V zápase byli domácí lepším týmem po celý zápas. Paradoxně jsme mohli jít po chybě hostujícího stopera do vedení, ale šanci jsme neproměnili. Hráči Rudolfova byli mladí a tím pádem i rychlejší než my. Poločas vyhráli 1:0. Druhý poločas se hra trošku vyrovnala, ale nám se vyrovnat nepodařilo. Naopak v závěru jsme inkasovali po rohovém kopu druhý gól a bylo po zápase. Jinak se nás dál drží smůla na zranění, čtvrtý zápas po sobě se nám zranil hráč, tentokrát si natáhl sval Jirka Beneda. Teď máme volno, tak se snad dáme zdravotně dohromady."



Sestavy


SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - R. Tyrpák [-] , F. Pouzar [-] , J. Pech [-] , M. Mlčoch [-] - N. Nguyen [-] , M. Žoček [-] , V. Vejvar [-] , M. Sládek [-] - M. Pfleger [-] , R. Zachara [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
V. Kotásek [-] - J. Kučera [-] , J. Beneda [-] , D. Mlýnek [-] , M. Fiktus [-] - M. Fiktus [-] , L. Masnička [-] , V. Kopačka [-] , J. Míka [-] - P. Kosař [-] , P. Vávra [-]

Hráči zápasu: O. Brůha , M. Pfleger .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BROM Vlastimil (N), TRČKA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.