Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodějovice na jaře poprvé bodovaly a půl tuctem branek to odnesl soupeř ze Slavče


Branky


0

Domácí hráči si na jaře připsali první body a navíc ve velkém stylu, když doma vypráskali soupeře ze Slavče v poměru 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli při chuti a poločas jasně ovládli

Hosté, oproti domácím, zřejmě měli problémy se sestavou a nepřijeli tak ve standartním složení. A na hře samotné se to promítlo. Domácí od počátku byli více na míči a diktovali tempo hry. Domácím jistě pomohl rychlý gól v úvodu zápasu, který jim dodal ještě více klidu. Postaral se o něj J. Dvořák.

Domácí hrozili hlavně z náběhů za obranu hostí. Při jednom z jich se dostal do vápna J. Šíma, kterého jeden z obránců fauloval. Nařízenou penaltu proměnil J. Tomeček – 2:0.

Hosté se pokoušeli ohrozit soupeřovu bránu spíše dlouhými pasy za obranu, ale žádnou vyloženou šanci si nevytvořili. Branku Hodějovic ohrozili několika pokusy ze střední vzdálenosti.

 

Do poločasu si domácí vytvořili ještě několik slibných příležitostí, ale jen jediná skončila gólem. Šíma zatáhl míč po pravé straně hřiště, navezl ho do šestnáctky a prostrčil míč pod sebe na střelu, která ještě v síti neskončila. Po několika odrazech a dalších pokusech o zakončení se dostal míč do malého vápna pod nohy M. Jáchyma, od něj už míč putoval za záda hostujícího brankáře – 3:0.

Ve druhém poločase přidaly Hodějovice další tři branky

Prvních několik minut druhé půle Hodějovice nechali více prostoru hráčům Slavči a obraz hry byl rázem vyrovnaný, bohužel pro hosty, se jim nepodařilo zařídit snížení stavu. Nadále pak zase převzali otěže hry domácí hráči, čemuž pomohl i čtvrtý gól v utkání. Padl po pěkné akci T. Cardy a J. Dvořáka, kteří se zpoza vápna dostali kombinací až na úroveň penalty, kde Carda vyzval přihrávkou za svá záda Dvořáka a ten se nemýlil.

Hosté se tak jako v první půli snažili hrozit spíše z brejků, ale k výraznějšího ohrožení branky domácích to nevedlo. Opět se spíše ujali střeli za vápnem, ale žádná z nich nenašla svůj cíl.

V 62. minutě vyzval domácí Bárek krásnou kolmicí za obranu Šímu, který po samostatném úniku zvyšoval na rozdíl pěti branek.

Konečný výsledek byl ještě korigován po centru M. Rudolfa, kdy si jeden z bránících hráčů Slavče srazil balón do vlastní sítě.

Hosté nepřijeli v ideálním rozpoložení a domácí toho dokázali využít k jasné výhře 6:0.

Dodatek:

Nevím, jestli jsem až moc zaujatý, nebo jak to vypadalo z pohledu mimo hřiště, ale opravdu nám soupeř nechával spoustu prostoru a neměli jsme problém kombinovat a držet balón. Obrana hostů v první půli byla složená hlavně ze starších členů kádru, kteří absolutně nestíhali zachytávat naše náběhy.

Ve středu zálohy a v útoku (u hostů) už to bylo lepší, kluci se snažili, ale jako celek to prostě nefungovalo. Jo a navíc hosté přijeli bez brankáře, takže musel chytat hráč. To bylo také znát.

 

Soupeř nám toho prostě dovolil hodně a ani nás nepotrápil z pohledu fyzické kondice, takže jsme neměli větší problémy zápas uhrát do vítězného konce.  

 

Autor: Jakub Šíma



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Jakub Šíma (hráč): "Bylo zřejmé, že hosté nedorazili v ideální sestavě a naneštěstí pro ně se to na obrazu hry odrazilo. Většinu zápasu jsme měli pod kontrolou, k tomu nám pomohly i rychlé góly v úvodu obou poločasů. I tak musím ocenit, že se hosté snažili hrát fotbal do konce a nedopouštěli se zákeřností vzhledem k vývoji zápasu. "




Sestavy


FC Nové Hodějovice
R. Farka [-] - L. Kolář [-] , M. Rudolf [-] , M. Hrdlička [-] - J. Šíma [-] , J. Dvořák [-] , M. Jáchym [-] , J. Schaffelhofer [-] , P. Hrubý [-] - D. Lojka [-] , T. Carda [-] -

TJ Slavče
J. Tůma [-] - T. Vach [-] , J. Tácha [-] , K. Brůha [-] , V. Graňo [-] , P. Nocar [-] - M. Dvořák [-] , D. Mrkvička [-] - M. Tošner [-] , D. Tisoň [-] - P. Němec [-]

Hráči zápasu: J. Schaffelhofer , Z. Kroupa , J. Tomeček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HORA Karel - SAIKO Oldřich (N), TRAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.