0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná v sestavě s Kamilem Tobiášem odvezla z Mladého všechny body


Branky


0

Mládskému béčku se na jaře nedaří. Tři zápasy doma a nula bodů hovoří za vše. Tentokrát si pro body přijela Včelná, za kterou nastoupil trenér prvoligové Příbrami Kamil Tobiáš, který se zároveň postaral o druhou branku svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili v úvodu a na konci poločasu

V nedělním zápase se mládská rezerva utkala s hosty ze Včelné. Mladé se na jaře i ve svém třetím zápase představilo na domácím hřišti a konečně chtělo urvat první jarní body. Včelná přijela posílena o Kamila Tobiáše, který měl se svou Příbramí odehráno už v pátek a na hřišti Mladého, chtěl svým spoluhráčům pomoci k zisku prvních jarních bodů na venkovním hřišti.

 

 

 První poločas byl herně vyrovnaný. Bohužel pro domácí opět doplatili na to, co je na jaře trápí. Hned v 7. minutě museli lovit míč z vlastní branky. Po pěkně kopnutém rohu, si na centr naběhl Adamovský a hlavičkou mířil přímo k tyči 0:1. Potvrdil tak, že v této disciplíně se mu soutěži daří nadmíru. I přes obdrženou branku se domácí snažili útočit, ale nedařilo se jim vytvořit si kloudnou šanci. V jedné se mohl ocitnout Zemek, ale dostal se do obložení soupeřů a o míč přišel. Další šanci měl Moudrý, který z trestného kopu sice mířil dobře, ale chyběla razance. Těsně před koncem poločasu to bylo 0:2. Moudrý se zmocnil míče a snažil se ho posunout dopředu na volného Schustera. Jeho pokus zastavil hostující kapitán Tondl rukou. Rozhodčí Hora ale evidentní ruku neviděl, míč se dostal k Tobiášovi, který nepovedeným centrem na zadní tyč. poslal hosty těsně před odchodem do kabin do dvoubrankového vedení.  

Snaha Mladého ke gólům nevedla

Druhý poločas byl plný střídání, například na hřiště se dostali i někteří dorostenci jako Štěpán Masák nebo König. Včelná si ve druhém poločase vytvořila šanci pouze po hrozivé chybě Peška, ale brankář Lukáš Dvořák předvedl skvělý zákrok a nenechal si vstřelit další branku. Bohužel pro domácí to žádnou změnu v herním pojetí nepřineslo. I přes velké úsilí si žádnou vážnější šanci nevytvořili a tak ani nemohli vstřelit branku. Zápas tak rozhodly branky v úvodním dějství a Včelná si z Mladého odvezla všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): "Zase jsme dostali rychle branku jako v každým zápase na jaře. Chybělo nám finále, druhý poločas jsme s nimi hráli prakticky na jednu bránu, ale bez vážnější šance. To pak dáte branku těžko. Důležitý bude zápas zítra proti Hodějovicím, který už nemůžeme prohrát!"




Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - M. Pešek [-] , M. Drábek [-] , F. Souček [-] , J. Plos [-] - M. Schuster [-] , V. Moudrý [-] , P. Schuster [-] , M. Zemek [-] - M. Novotný [-] , M. Lískovec [-] -

SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - Z. Medula [-] , V. Šálek [-] , T. Masák [-] , L. Krajčír [-] , D. Tondl [-] , V. Žondecký [-] , J. Vavroch [-] , J. Stanka [-] , J. Novák [-] , V. Adamovský [-]

ŽK: 39. D. Tondl , 70. J. Novák .
Hráči zápasu: V. Adamovský , M. Krčín .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: HORA Karel - HLAVÁČ Josef (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.