V Ledenicích se diváci branek nedočkali


Branky


0

V Ledenicích se představily dva nejlepší celky na jaře. Šlágr jara rozhodně nezklamal, diváci viděli výborný fotbal, kterému nakonec chybělo to nejdůležitější, góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysokému tempu zápasu chyběly branky

V dohrávce 15. kola přivítaly Ledenice B vedoucí Římov. Domácím se na jaře bodově, když ve čtyřech zápasech získali 10 bodů. Nyní je čekal lídr tabulky z Římova, který je na jaře zatím 100%.

 

Ledenice nastoupily do utkání posíleni o několik pendlů z áčka a pro atraktivitu zápasu to bylo jen dobře. Hrál se nadstandardní zápas na třetí třídu. Za deštivého počasí se střídali šance na obou stranách. Jako první zahrozili hosté, když se k míči dostal Martiš, ale jeho střela orazítkovala tyč Škaroupkovi branky. Domácí nechtěli zůstat po zadu a hrozili zejména po standardních situacích. Žádná z nich se však nedá nazvat gólovou.

 

 

O slovo se tak přihlásili znovu hosté a Žáček dokázal dostat míč do sítě. Bohužel pro hosty jeho střele předcházelo ofsajdové postavení a tak se pokračovalo za nerozhodného stavu. Oba týmy hrály aktivně, ale ani jeden z brankářů za svá záda míč v prvním poločase nepustil.

Šance byly na obou stranách, ale gólu se diváci nedočkali

Druhý poločas se obrázek hry nezměnil. Hrál se nadále fotbal v tempu, který se musel líbit. Jediné co chybělo byly branky. Jako první ve druhém poločase znovu zahrozili hosté, když se v šanci ocitl Martiš, ale sám před brankářem Škaroupkou nezakončil přesně. Domácí o sobě dali vědět po rohovém kopu, kdy se k hlavičce dostal Kučera, ale brankář Novák jeho pokus dokázal vytáhnout na rohový kop.

 

 

O chvilku později měli domácí další příležitost. Odražený míč se dostal na malé vápno ke Koblasovi, ale ten trefil jen střed branky, kde byl připravený brankář Novák. Na druhé straně se tlačil do zakončení Žáček, ale ani tentokrát si na brankáře Škaroupku nepřišel. A když se v závěru zápasu neujal ani hlavičkový pokus Štrajta, rozešly se oba týmy bez brankovou remízou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Matěj Volf (hráč): "Na těžkém terénu se hrál velmi dobrý fotbal. Většinu zápasu komplikoval déšť, ale oba týmy nabídly divákům nadstandardní zápas na třetí třídu. Šance byly na obou stranách, ale gólu se nedočkal ani jeden tým. Remíza je podle mě zasloužená."

TJ Sokol Římov
Lukáš Froněk (hráč): "Do zápasu jsme nenastoupili v úplně nejsilnějším složení a navíc jsme museli pro zranění brzy střídat. V prvním poločase jsme nastřelili tyč a nebyl nám uznaný gól pro údajný ofsajd. Domácí posíleni o několik hráčů A týmu několikrát zahrozili ale také bez gólového efektu. Ve druhém poločase jsme měli tři větší šance, které jsme neproměnili. Stejně tak domácí měli dvakrát blízko ke gólu. Na šance jsme vyhráli a herně jsme měli taky navrch ale bod z Ledenic určitě bereme."



Počet diváků: 58. Rozhodčí: GRANEC Robert - ČECH Jaroslav (N), FUXA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.