2:1
(1:0)
86. R. Tyrpák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná zvládla dohrávku s Rudolfovem a v prodlouženém víkendu brala 6 bodů


Branky


31. V. Žondecký , 82. D. Tondl - 86. R. Tyrpák (p.)
0

V pondělní dohrávce si Včelná dokráčela pro tři body proti Rudolfovu B a ve dvou dnech si tak připsala plný počet šesti bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žondecký poslal domácí do vedení

V pondělní dohrávce přivítala Včelná na svém hřišti hosty z Rudolfova. Podzimní klání skončilo překvapivou výhrou Včelné, která si odvezla všechny body z Perštátu.

Oba týmy čekal druhý zápas ve dvou dnech. V nedělní přestřelce dokázali hosté uhrát tři body proti velmi dobře hrajícím Trhovým Svinům B. Domácí si zase přivezli tři body ze hřišti v Mladém. Navíc chtěli potvrdit, že se jim i na jaře daří před domácím publikem, kde porazili Hodějovice a remizovali s Lišovem B.

Samotný zápas začal pozvolna a hrál se vyrovnaný fotbal. Postupem času začali mít více ze hry hosté, ale ve finální fázi jim chyběl větší klid v koncovce. Domácí hráči se nehnali nikam bez hlavě a udeřili po půl hodině. Hosté nepokryly míč u brankové čáry, odtud putoval míč z kopačky Žondeckého před branku. Neposedný míč si to ke smůle hostujícího brankáře Kotka namířil na zadní tyč a za přispění tyče zapadl do hostující sítě – 1:0.

 

 

Hráči Rudolfova se snažili do poločasu o vyrovnání, ale jejich akce brankou neskončili. Poločas tak vyzněl lépe pro domácí hráče v poměru 1:0.

Ve druhém poločasu hra pokračovala ve stejném duchu, jako dějství první. Hosté se v úvodu tlačili častěji před brankáře Krčína, ale jejich územní převaha k vyrovnání nevedla. Hra se postupně vyrovnávala a do šancí se dostávali i domácí hráči. Na branky si však diváci museli počkat do závěrečné desetiminutovky.

 

V 82. minutě zachybovala hostující defenziva, kdy podklouzl hostující stoper a zaváhání využil ve druhou branku Včelné Tondl – 2:0. Domácí pojistka v podobě druhé branky, však velký klid do domácích řad nepřinesla. Za čtyři minuty byl totiž v domácím vápně faulovaný Vejvara a následovala penalta. Tu nekompromisní střelou proměnil Tyrpák a zadělal na závěrečné drama. V něm se však Rudolfov vyrovnání nedočkal a Včelná si tak připsala další tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Hrál se zajímavý zápas, ve kterém jsme si zasloužili bodovat. Myslím si, že jsme byli lepším týmem, ale bohužel i přes mírnou převahu odjíždíme s prázdnou. Kluky jsem i přes prohru za výkon pochválil a snad zabodujeme v dalším kole proti Lišovu B."



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - Z. Medula [-] , V. Šálek [-] , T. Masák [-] , L. Krajčír [-] , D. Tondl [-] , V. Žondecký [-] , J. Vavroch [-] , J. Stanka [-] , J. Novák [-] , V. Adamovský [-]

SK Rudolfov B
J. Kotek [-] - M. Mlčoch [-] , J. Pech [-] , F. Pouzar [-] , V. Dvořák [-] , R. Tyrpák [-] - F. Nachtigal [-] , M. Žoček [-] , M. Sládek [-] , V. Vejvar [-] - M. Pfleger [-]

ŽK: 55. M. Sládek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: STACH Josef - ZAJÍČEK Václav (N), KROUFEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.