4:1
(2:1)
22. T. Carda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná si doma poradila s Novými Hodějovicemi


Branky


20. J. Sekyra , 38. V. Šálek , 61. L. Krajčír (p.) , 85. V. Šálek - 22. T. Carda
0

Domácí hráči vstoupili dobře do jarní části a doma bez větších problémů porazili Nového Hodějovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli aktivnější, ale úspěšnější v zakončení byli domácí

V sobotním odpoledni přivítalo mužstvo Včelné tým z Nových Hodějovic.  Hosté chtěli začít jaro dobrým výsledkem a zapomenout tak na nepříliš vydařený podzim. Jenomže na úvod sezony počítali ztráty v základní sestavě, když odešel brankář Hřib a zranění trápí kapitána týmu Fodoru. Domácí hráči chtěli na jaře začít doma vítězně, tak jak jim to vycházelo po většinu podzimní části, kdy doma uhráli 12 bodů v pěti zápasech.

 

Začátek zápasu patřil hostům, kteří byli zpočátku aktivnější a domácí chvíli hledali ten správný rytmus, jak se dostat do zápasu. Ten měl přijít v podobě vedoucí branky, kterou vstřelil Sekyra a Včelná vedla 1:0. Jenomže hned za dvě minuty srovnal přesnou hlavičkou Carda na 1:1 a Nové Hodějovice byli dál mírně lepším týmem.

 

 

Bohužel jejich aktivita nebyla vyjádřena vstřelenou vedoucí brankou a před odchodem do kabin pro ně přišel trest. Lukáš Krajčír se odhodlal k centru do vápna, kde našel Šálka a ten přesnou hlavičkou přehoupl misky vah opět na domácí stranu. Poločas tak vyzněl 2:1 pro domácí. 

Včelná si pohlídala výhru a přidala další dvě branky

Druhý poločas se hra opticky vyrovnala, ale branky padali už jen do jedné sítě. Přesněji řečeno do té hostující. Po hodině hry zahráli hosté v pokutovém území rukou a následovala penalta. K té se postavil Krajčír a nezaváhal 3:1.

 

 

Hostům z Nových Hodějovic nezbylo v závěru zápasu nic jiného, než vložit všechny síly do útoku. Tím pádem vznikaly okénka v jejich obraně, kterých chtěli využít domácí hráči ke vstřelení další branky. To se jim povedlo pět minut před koncem. Brejkovou akci domácích zakončil individuální akcí Šálek, který se nejprve kličkou zbavil obránce a pak i brankáře hostí Benedy a stanovil tak konečné skóre zápasu na 4:1 pro domácí Včelnou.  



Ohlasy k zápasu


SK Včelná u Českých Budějovic
Jan Sekyra (hráč): "Nové Hodějovice začaly v souboji s námi aktivně a nám zpočátku chvíli trvalo, než jsme se s tím dokázali vyrovnat. Podařilo se nám sice vsítit první branku zápasu, bohužel téměř vzápětí jsme inkasovali. Poté měli mírně navrch hráči Nových Hodějovic, naší obranu se jim však již do poločasu podruhé překonat nepodařilo. Naopak, těsně před koncem poločasu jsme vstřelil druhý gól. Po přestávce se nám podařilo navýšit náskok z penalty. Když pak v závěrečných minutách ve snaze o snížení vrhli hosté všechny síly do útoku, vstřelili jsme ještě jeden gól po individuální akci Šálka, který byl zároveň naším nejlepším a rozdílovým hráčem. "




Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - L. Krajčír [-] , D. Tondl [-] , V. Žondecký [-] , J. Vavroch [-] , V. Šálek [-] , J. Stanka [-] , J. Sekyra [-] , J. Novák [-] , Z. Medula [-] , V. Adamovský [-]

FC Nové Hodějovice
P. Beneda [-] - J. Schaffelhofer [-] , M. Straka [-] , L. Kolář [-] - M. Rudolf [-] , J. Dvořák [-] , J. Šíma [-] , P. Volf [-] , M. Jáchym [-] - M. Bárek [-] , T. Carda [-]

ŽK: 37. L. Petrášek , 86. D. Tondl - 60. L. Herda , 75. P. Hrubý , 76. M. Rudolf .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - ZAJÍČEK Václav (N), NĚMEČEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.