Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 15:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné se doma rozloučilo kanonádou do sítě Borku


Branky


3. P. Vazač , 23. A. Baloun , 44. P. Vazač , 59. J. Čada , 63. T. Sláma , 73. P. Švec , 76. T. Sláma , 84. T. Sláma - 54. M. Šulista
0

Hosté z Borku přijeli k zápasu s vítězem soutěže v hodně okleštěné sestavě. Na výkonu i výsledku to bylo hodně znát a domácí hráči si připsali vůbec nejvyšší výhru v celém ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si do poločasu vytvořili tříbrankový náskok

Vítěz soutěže Úsilné přivítal druhý tým tabulky Borek. Domácí hráči projíždějí jarem bez ztráty kytičky a vítězně chtěli zakončit i poslední zápas sezony před vlastními fanoušky. Hosté navíc přijeli k zápasu bez řady opor a šlágr kola tak měl daného favorita

Domácí hráči vlétli na svého jediného přemožitele v sezoně hned od začátku a již ve 3. minutě otevřel skóre Vazač. Kousek za půlí propadl míč mezi domácím útočníkem Balounem a hostujícím Kastlem. Hostující obránce se sice ještě za míčem rozběhl, ale Vazač byl o krok rychlejší, tělem nepustil obránce k míči a namířil si to do sóla. Obešel brankáře Hřiba a načal gólostroj na plácku ve Voselnu – 1:0.

Hosté se po celé utkání snažili hrát ofsajd systém, ale domácí po pár minutách našli recept, jak na tuto hostující taktiku vyzrát. Sláma několikrát utekl po lajně a ze dvou jeho přesných přihrávek do vápna se nejprve parádně popasoval s nabídkou Baloun a o chvilku později se gólem do šatny podruhé v zápase prosadil Vazač.

 

Pouhý stav 3:0 do půle byl více než milosrdný. Několikrát totiž domácí zahodili i nemožné. Postupně se v neproměňování gólových šancí prostřídalo zhruba pět hráčů. Čada překopl bodlem skoro z malého vápna, Balouna a Vazače vychytal dobře chytající Hřib. Viktora raději netrefil bránu, aby si brankář hostí nepřipsal další zákrok a Švec dokonce odmítl trefit z metru úplně prázdnou bránu.

 

Hosté za první poločas zkoušeli štěstí spíše střelami zpoza vápna a jedna z nich skončila na břevně Novákovy branky.

Tomáš Sláma potvrdil roli nejlepšího střelce soutěže a za dvacet minut zkompletoval hattrick

Do druhé půle šli domácí s jasným cílem, odčinit a vrátit Borku porážku 5:1 z podzimu. To by ale nesměl pokračovat festival zahozených šancí, a opět i v pozicích před odkrytou svatyní jinak dobře chytajícího Hřiba. A tak to byli hosté, kdo skóroval. Šulistův přímý volný kop Novák podcenil a lacino dal hráčům Borku naději něco s výsledkem udělat.

Obrázek hry se, ale neměnil a o dalších pět minut později bylo jasné, že si domácí nebudou připouštět žádné komplikace. Sláma s Balounem  zatlačili na hostující obranu, jeden z obránců zachyboval a zpětnou přihrávku poslal k Vazačovi, který místo zakončení volil přihrávku na ještě lépe postaveného Čadu. Ten se v zakončení nemýlil a domácí vedli znovu o tři branky. Hostům, kteří měli na lavičce jen zraněného Tengla docházeli síly a Voselno bylo ne na oslovi, ale na koni.

Po hodině hry si vzal slovo nejlepší střelec soutěže Sláma a před zraky druhého nejlepšího střelce soutěže Tomáše Tengla zvyšoval na 5:1. Kanonýr Borku si tak na titul krále střelců a stou branku za Borek musí počkat do příští sezony. Mezi střelce se zapsal i Švec. Nejprve poslal pěkný pas na Vazače, ten si ale hůře zpracoval míč, byl vytlačen z vápna a tak se musel do něj obloukem vrátit zpět. Následně poslal přihrávku po zemi zpět do míst, odkud vyběhl Sláma, který pustil míč za sebe, jenomže s tím nepočítal Čada a tak se míč vrátil zpět ke Švecovi, který pohotově mezi obránci po zemi uklidil balon do sítě – 6:1.

 

Poslední slovo měl již zmíněný Sláma. V 76. minutě nejprve uklidil míč do odkryté brány – 7:1. V 84. minutě pak Čada přihrál na Vazače, ten posunul míč na Slámu, který pohotově prostřelil Hřiba – 8:1. Domácí šutér tak zkompletoval hattrick a Petr Vazač se zase blýskl třetí asistencí v zápase.

 

Nebyla to jen ofenzíva Usilného, ale kompaktní výkon všech domácích hráčů, kteří zahráli bez chybičky od obrany počínaje.

 

 



Ohlasy k zápasu


Úsilné
Petr Vazač (hráč): "Závěrečný zápas sezony nám vyšel na jedničku. Podali jsme výborný výkon a vrátili Borku jedinou porážku sezony i s úroky. Od úvodních minut jsme byli lepším týmem a po celý zápas diktovali tempo hry. Sice jsme nevyužili všechny šance, ale i tak je výsledek jednoznačný."




Sestavy


Úsilné
R. Novák [-] - V. Dolejšek [-] , P. Vazač [-] , P. Viktora [-] , P. Pícha [-] , M. Fajtl [-] , A. Baloun [-] , T. Sláma [-] , J. Jírovec [-] , O. Samek [-] , J. Čada [-]

FK Borek
M. Hřib [-] - O. Hanžl [-] , S. Bryx [-] , M. Londin [-] , M. Šulista [-] , L. Kolouch [-] , Z. Kastl [-] , P. Schandl [-] , O. Vaník [-] , M. Šulista [-] , J. Endlicher [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: STACH Josef - PETERKA Josef (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.