Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín zabojoval na hřišti Mokrého a domů si odváží bod


Branky


11. D. Hrádek , 23. P. Houska , 27. L. Kos , 60. P. Houska - 32. Z. Žák , 49. L. Koňarík , 77. E. Kubeša , 85. E. Kubeša
0

Mokré vedlo o tři branky a v průběhu zápasu, dvakrát o dvě branky. Hosté z Pištína v závěru dokázali dvěma góly Kubeši srovnat a odvézt si cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mokré si do poločasu vytvořilo dvoubrankový náskok

V sobotu se potkaly týmy, kterým se na jaře moc nedaří. Jak herně tak se i sotva scházejí na zápasy. Domácí si pojistili záchranu vítězstvím v minulém kole, ale Pištín potřebuje uhrát ještě nějaký ten bod k definitivní záchraně v soutěži. 
 
Zápas začali lépe hosté a Kubeša měl v prvních deseti minutách tři šance, ale bez gólového efektu. Z prvního útoku domácích hned padla branka a to v 11. minutě po centru z pravé strany se hlavou prosadil Hrádek. Po této brance se hra zklidnila a hrál se vyrovnaný fotbal.

 

Další gól domácích padl ve 23. minutě, kdy Houska utekl Pištínské obraně a kolem brankáře zvýšil již na 2:0. Ve 27. minutě to bylo již 3:0, když si míč na vlastní polovině vzal stoper Hrabánek, vyvezl ho a na vápně předložil Kosovi, který se z otočky trefil přesně k tyči. Hosty vrátil do zápasu až Žák ve 32. minutě, když si našel v domácím vápně místo ke střele a snížil na 3:1. 

Hosté dokázali v závěru zápasu vyrovnat

Druhý poločas to v Mokrém vypadalo jako den otevřených dveří obou obran. Hra se přelévala ze strany na stranu a hlavně hostující dvojice útočníků Koklar, Kubeša pálili jednu šanci za druhou. Nejdříve snížil hostující kapitán Koňarík svou akcí na 3:2 ze 49. minuty.

Jenomže místo vyrovnání opět odskočili domácí na rozdíl dvou branek, když se v 60. minutě prosadil podruhé v zápase Houska - 4:2. Pak už snad obrany ani neexistovali a útočníci na obou stranách zahazovali šanci za šancí. Snížení na rozdíl branky zaznamenal až Kubeša v 77. minutě, když Kučera prošel do domácího vápna a předložil mu míč na malé vápno. Vyrovnávací branka padla v 85. minutě, když se opět prosadil nejlepší střelec hostí Kubeša, který zakončil samostatnou akci. Zápas tak skončil divokou remízou 4:4.



Ohlasy k zápasu



FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Ze začátku jsme si vypracovali tři šance, ale gól jsme nedali. Poté jsme dostali tři góly a nevypadalo to moc dobře. Naštěstí jsme snížili do poločasu na 1:3 Žákem. Druhý poločas už asi nemá cenu hodnotit, protože výčet šancí Koklara s Kubešou by byl na pěknou slohovou práci. Naštěstí z těch šancí byly alespoň dva goly a konečná remíza. Domácí byly lepším týmem a divím se, že se jim na jaře nedaří."



Sestavy


TJ Mokré
N. Alexa [-] - R. Rottner [-] , V. Klement [-] , V. Voleman [-] - P. Štumbauer [-] , R. Beneda [-] , J. Novotný [-] - J. Hrabánek [-] , D. Hrádek [-] , P. Houska [-] - P. Dvořák [-]

FC Praktic Pištín
J. Marhoun [-] - M. Kučera [-] , V. Šíma [-] , L. Hromádka [-] , F. Bezpalec [-] - V. Vávra [-] - E. Kubeša [-] - M. Trávníček [-] , M. Koklar [-] , R. Grill [-] , L. Koňarík [-]

Hráči zápasu: M. Kučera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - VLÁŠEK Miloslav (N), MARHOUN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.