1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné dál jede na vítězné vlně, čtyřmi góly to odnesly Chrášťany


Branky


0

Hráči z Voselna dál jedou na vítězné vlně v jarní části III. třídy. Tentokrát si pro tři body došli na hřišti Chrášťan a přes jistotu postupu dál jedou na vítězné vlně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mistři z Voselna školili domácí hráče z produktivity

Předposlední tým tabulky Chrášťany hostil na svém hřišti již jistého vítěze soutěže mužstvo Úsilného. Hosté minulý víkend doma dotáhli své vítězné tažení jarem k zlaté třešničce v podobě postupu a zbylá dvě kola už mohou dohrávat s klidem. To domácí musí stále bojovat o setrvání v soutěži, ačkoli je pravděpodobné, že v případě zrušení IV. Třídy by nikdo nesestupoval.

 

Domácí se od úvodu hnali za bodovým ziskem, zaskočili hosty aktivní hrou, zejména levý obránce Koňařík byl velmi aktivní směrem dopředu a právě přes něj se ubírala většina akcí. Tahal míče po lajně a dobrými nákopy posílal jeden míč za druhým do vápna hostí. Celá pozměněná obrana hostí tak měla od úvodu plné hlavy a nohy práce a brankář Novák k tomu i ruce. To co se nepokryl Novák, zahodili domácí hráči mimo tři tyče. Během chviličky, ale mistři z Voselna ukázali co je to produktivita a z první šance šli do vedení. Po pěkné kombinační akci na středu hřiště se po ose Čada-Vazač-Čada-Sláma posledně jmenovaný sám před domácím Lhotkou nemýlil – 0:1.

 

Domácí dál pokračovali v aktivní hře a obrázek hry se neměnil. Nejblíže k vyrovnání byl domácí Vomáčka, ale trefil pouze tyč. A tak to byli znovu hosté, kdo udeřil. Ve 24 minutě si vybojovali rohový kop a z něj se prosadil hlavou k tyči velmi aktivní a bezchybný Viktora. Pro domácí mohlo být ještě hůře, ale ve své největší šanci v první půli Baloun trefil jen pozorného Lhotku a navíc odmítl (již poněkolikáté) kamarádsky přihrát Vazačovi do prázdné brány. Chrášťany nesložily zbraně a dál se snažily s výsledkem něco udělat. Kontaktní branky se domácí dočkali po půl hodině hry, po nedorozumění v obraně hostí měl nikým neatakovaný Svatoš klid na obstřelení Nováka – 1:2. Domácím narostla křídla a začal se hrát fotbal nahoru dolů. Hostům se však nelíbila až podle nich příliš tvrdá a zákeřná hra domácích zadáku. Kterou prý benevolentně přehlížel sudí Brom a od vyloučení uchránil zejména stopera Macha.

Ve druhém poločase pojistili těsně vedení hostí Sláma s Vazačem

Druhá půle již byla o poznání lepší ze strany Voselna, které se herně zlepšilo a častěji hrozilo na straně domácích. Zejména Baloun měl několik příležitostí zápas rozhodnout, ale ani jednou si neporadil s domácím Lhotkou, i když byl několikrát zcela sám před domácím strážcem svatyně. Na druhé straně zvyšoval tempo hry Suchan a zadělával na ještě větší pozornost pro hosty, kde ovšem byli velice pozorní Jírovec a Viktora. Nejblíže ke gólu byli domácí, když míč skákal už téměř po brankové čáře, ten ale stihl Havlín uklidit do bezpečí.

 

 

Šance se střídaly na obou stranách, ale gólové radosti se dočkali pouze hosté. Kořením fotbalu jsou góly a o ty se postarali Sláma s Vazačem. Sláma nejprve vybídl k sólu Vazače, ten ovšem místo jednoduchého zakončení ukázal Balounovi, jak se hraje týmově a volil přihrávku zpět na “krále střelců“ Slámu, který uklidil do prázdné – 1:3.

 

Tito dva hráči si spolupráci zopakovali ještě jednou. Sláma opět kolmicí vybídl Vazače, který tentokrát Balounovi ukázal jak obejít brankáře a měl ještě dostatek času vymyslet, jak uklidit míč tam kam patří – 1:4. Domácí sice herně nepropadli, ale bohužel ve finální fázi je hosté jasně předčili. Nic na tom nezměnil, ani poslední závar před hostující brankou, kdy míč skončil na břevně Novákovy branky. Úsilné si tak připsalo další jarní výhru a na jaře zůstává stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Pavel Příhoda (hráč): "Konečně pěkný kombinační fotbal. V prvním poločase ukázali hosté co je to produktivita, když ze dvou střela dali dva góly. My jsme neproměňovali šance a prosadil se jen Svatoš. Téměř všechny branky jsme hostům darovali po zmatcích v obraně. V ofenzivě jsme zase ztroskotali na neproměňování šancí. Výsledek 1:4 je pro nás až moc krutý po našem výkonu."

Úsilné
Petr Vazač (hráč): "Přijeli jsme bez cele kompletní obrany a bylo to znát. Domácí zejména z levé strany posílali až moc dlouhých nákopů do našeho vápna, které častokrát hořely, ale to polapil Rob nebo to vždy někdo odkopl a dost často se domácí trefovali mimo bránu. My jsme párkrát zahrozili kombinačně, každý říká, že jsme byli dvakrát na jejich půli,,ale je to blbost, těch šancí bylo víc a z toho jsme dali dva krásné góly. Ve druhé půli jsme se zlepšili, a po zahození několika gólovek jsme přidali dva kousky a i přes prasečí a zákeřnou hru Chrášťan vítězná vlna zaslouženě pokračuje."



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - P. Matějka [-] , L. Hartman [-] - P. Koňařík [-] , J. Kremsa [-] , P. Suchan [-] , O. Bahleda [-] , J. Vomáčka [-] - R. Drozd [-] - M. Zeman [-] , P. Příhoda [-]

Úsilné
R. Novák [-] - P. Brůžek [-] , P. Vazač [-] , P. Viktora [-] , L. Fürst [-] , S. Havlín [-] , A. Baloun [-] , T. Sláma [-] , J. Jírovec [-] , P. Švec [-] , J. Čada [-]

ŽK: 80. O. Bahleda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BROM Josef - PASTOR Radek (N), KAPINUS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.