Úsilné míří za postupem, pěti góly odrovnalo Pištín


Branky


68. E. Kubeša - 26. A. Baloun , 60. T. Sláma , 79. J. Čada , 80. O. Samek , 83. A. Baloun
0

Domácí hráči na lídra soutěže nestačili a inkasovali pět branek. Hosté z Voselna tak pomalu mohou chystat postupová trika a chladit šampaňské, postup do Okresního přeboru je blízko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas mnoho šancí nepřinesl, i přesto šli do vedení hosté

V sobotu se za krásného počasí potkali týmy v opačném rozpoložení. Zatímco Úsilné se vyhřívá na prvním místě tabulky, Pištínu se na jaře nedaří. Začátek zápasu byl opatrný z obou stran a bez nějakých náznaků šance. Až ve 26. minutě chyboval domácí obránce a hostující Baloun prostřelil domácího brankáře 0:1. Po deseti minutách mohlo být vyrovnáno, ale domácí Koklar trefil jen tyč hostující branky. První poločas byl na šance hodně chudý a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Úsilné ve druhé půli přidalo na tempu a přidalo další čtyři branky

Druhý poločas začali hosté lépe kombinovat a převzali inicitivu hry na své kopačky. V 60. minutě se jim povedla kombinační akce na pravé straně a následný centr usměrnil Sláma za záda domácího brankáře. Na tuto branku odpověděli domácí v 68. minutě. Po několika nahrávkách se míč dostal ke Kubešovi a hostující brankář se jen podíval jak mu míč končí v brance - 1:2.

 

Domácí se snažili o vyrovnání, ale Úsilné dobře bránilo. V závěrečných minutách domácím i vzhledem k počtu hráčů docházali síly a hosté toho dokonale využili. V 79. minutě se po krásném centru Švece prosadil mezi čtyřmi domácími obránci hlavou Čada. O minutu později se zmocnil míče na polovině hřiště Samek, prošel až velkému vápnu a krásnou střelou zvýšili již na 4:1. Tento gól domácí hráče definitivně zlomil a zápas se už jen dohrával. Navíc v 83. minutě se střelou z poza vápna prosadil ještě znovu Baloun a po výhře 5:1, si hosté odvezli všechny body. Od postupu do Okresního přeboru je tak dělí pouhé dva body.

 

Autor: Václav Vávra



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Na zápas s prvním týmem tabulky se nás sešlo akorát 11. Bohužel v horkém počasí jsme neměli nikoho na vystřídání a to se projevilo ke konci zápasu. První poločas jsme s hosty hráli vyrovnaný zápas. Bohužel se nám vůbec nedaří a navíc to neunesli mladí hráči, kteří radši přestali chodit na fotbal a hrají si na počítači jak malé děti, nebo mají hromadu dalších nesmyslných výmluv. Takový hráči nepatří do týmové hry a musíme po této sezoně udělat radikální řez v týmu a hrát s kluky, co chtějí hrát a ne že si někdo přijde jen tak někdy kopnout a je mu jedno, jestli se vyhraje nebo prohraje. Není přece možné, aby z 19 hráčů jsme jezdili na zápasy ve 12 lidech."

Úsilné
Robert Novák (hráč): "První poločas jsme se plácali po hřišti a největší naší překážkou bylo si vůbec přihrát. Jedinou vážnější šanci jsme proměnili a šli do vedení. O poločase jsme si řekli co je špatně a přebrali iniciativu hry. Domácí odešli fyzicky a pro nás už to bylo snadné. Pištín definitivně zlomila branka Samka a zápas jsme dovedli k vítěznému konci. Zvládli jsme co jsme potřebovali a odvezli si domů potřebné tři body."



Počet diváků: 62. Rozhodčí: BROM Josef - MARHOUN Jiří (N), HELMICH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.