V Chrášťanech čekali diváci na branky marně


Branky


0

Domácí hráči získali další bod do záchranné sbírky v soutěži. Bez brankovou remízou se rozešli se svým soupeřem z Žabovřesek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas branky nepřinesl

Chrášťany přivítaly na svém hřišti čtvrté Žabovřesky. Domácí bojují na jaře velmi zdatně o setrvání v soutěži a poslední tři zápasy dokázali dokonce vyhrát. Hosté měli za dvě vítězství z posledních dvou kol. Na jaře dokonce oba týmy získali stejný počet bodů a tak se dal očekávat vyrovnaný souboj.

 

Za jarním zlepšením Chrášťan stojí i zlepšená defenziva, která poslední dva zápasy neinkasovala. O té hostující se ví, že pracuje spolehlivě delší dobu, takže před zápasem panovala obava, aby se zápas nestal nudnou taktickou bitvou.

 

Za stálého vedra se hra odehrávala spíše kolem středového kruhu a ani jeden tým se nesnažil o kombinační hru, takže míč stále ve vzduchu, jako při volejbale. Diváci se nakonec dočkali šancí. Po centru domácího Jiráska se dostal k zakončení na hranici vápna Příhoda, ale jeho střela skončila na tyči hostující branky.

 

 

Hosté měli v závěru dvě příležitosti jak pohnout s bezbrankovým stavem, ale pokaždé byl proti s jistotou chytající brankář Lhotka. Zejména rybička Pokorného a následný reflexivní zákrok Lhotky stál za to. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Fotbalová holomajzna branky nepřinesla

Kdo čekal, že v parném odpoledni se obraz hry ve druhém poločase změní musel být zklamán. Hrál se jednoduchý fotbal, plný nakopávaných míčů a pohledných kombinačních akcí si mohli nechat fanoušci zdát. Není tak divu, že se oba týmy dokopaly k závěrečnému skóre 0:0.

 

 

Žabovřesky po zisku jednoho bodu nadále hájí čtvrté místo tabulky. Chrášťany se bodově dotáhli na 9. Pištín a před posledními Kolodějěmi mají náskok dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Pavel Příhoda (hráč): "Hrál se nepohledný fotbal. Míč pořád poletoval ve vzduchu a o kombinačním fotbale jsme si mohli nechat zdát. V prvním poločase jsme nastřelili tyč, hosté zase měli dvě šance, kdy nás podržel výborně chytající Lhotka. Druhý poločas byl snad ještě horší, než ten první a tak se nelze divit, že zápas skončil bez branek."

TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek (hráč): "V zápase bylo k vidění hodně málo šancí a hra se odehrávala hlavně mezi vápny. Za zmínku stojí pouze šance v prvním poločase, kdy výbornou rybičku Pokorného senzačně vychytal na roh domácí brankář."



Počet diváků: 65. Rozhodčí: PILEČEK Josef - PASTOR Radek (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.