FOTO: Borek si odvezl z Koloděj všechny body


Branky


0

Hosté z Borku po výhře 3:1 v Kolodějích mohou dál živit naději na postup do Okresního přeboru. Velkou ztrátou pro ně však je zranění kanonýra Tengla, který bude týmu chybět do konce sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branky čekali diváci marně

Koloděje přivítaly na svém hřišti třetí tým tabulky z Borku. Hosté měli minulý týden volno, zatímco domácá padli na hřišti zvedajících se Chrášťan. Podzimní duel skončil jasnou záležitostí, když Borek vyhrál 5:0. 

 

Na hosty nečekalo v jarní odvetě nic jednoduchého, kromě houževnatého soupeře jim komplikoval jejich kombinační hru i těžký terén. Oboustranně tak první poločas nepřinesl žádné velké fotbalové představení a jak řekl záložník Borku Tassy, hra spíše připomínala tenis.

 

 

Diváci se dočkali závarů před oběma brankami, ale jak domácí Švehla, tak hostující Hřib nemuseli ani jednou lovit míč ze své sítě. V nepříliš pohledném první poločase se tak diváci branek nedočkali.

Hosté otočili nepříznivý stav

Na góly si tak fanoušci počkali do půle druhé. Už po deseti minutách je potěšil domácí Jan Kubíček, který překonal hlavou brankáře Hřiba – 1:0. Domácí měl i v tu chvíli více ze hry, ale po hodině hry je zchladil hostující Tengl. Ten si nejprve došel ve vápně pro penaltu a následný pokutový kop bezpečně proměnil – 1:1.

 

Vyrovnávací branka nakopla hosty k větší aktivitě a kontrolu nad hrou začali přebírat hosté. V 77. minutě zakombinovali hráči Borku před domácím vápnem. K míči se dostal Kantor a střelu bodlem poslal neomylně k tyči – 1:2.

 

 

Za dalších pět minut přišel moment, který zahýbal emocemi domácích hráčů a diváků. Ačkoli šel míč do autu od hostujícího hráče, rozhodčí to nepostřehl a aut vhazovali hosté. Rychle vhozený míč do hry převzal Tengl a v samostatném úniku zvýšil náskok Borku na rozdíl dvou branek – 1:3. Bohužel protesty domácích, od koho šel míč do autu byly zbytečné. Borek v závěrečných minutách kontroloval hru a dovedl zápas k tříbodovému zisku. Kaňkou na jejich výhře bylo zranění nejlepšího střelce týmu Tomáše Tengla, který pro letošní sezonu dohrál.



Ohlasy k zápasu



FK Borek
Thanh Tassy (hráč): "Hrálo se na těžkém terénu a nás nečekal jednoduchý zápas. Úrovni hřiště odpovídala i předvedená hra, takže poločas skončil bez branek. Druhou půli začali lépe domácí, kteří šli do vedení. Nás nakopl vyrovnávací gól a zápas jsme dokázali otočil třemi góly. Vedení jsme v závěru kontrolovali. Získali jsme tři body, ale v závěru jsme přišli o zraněného Tomáš Tengla, který bude hodně chybět."



Počet diváků: 90. Rozhodčí: ZEVL Karel - POLIDA Václav (N), BLÁHA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.