Pištín doma opět padl o gól. Tři body si odvezly Žabovřesky


Branky


0

Pištín na jaře dál čeká na první vítězství. Doma nestačil na Žabovřesky, které si odvezly těsnou výhry 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koňarík v závěru poločasu oživil domácí naděje na bodový zisk

V sobotu do Pištína přijel soupeř z nedalekých Žabovřesk. Na tradiční derby měli domácí problémy se sestavou. Zápas začal vyrovnaně a postupem času začali hosté domácí obranu více trápit. V 18. minutě po rohu trefil hlavou Borovka pouze Vávru u tyče. Ve 23. minutě hosté zakombinovali na pravé straně hřiště a přihrávka do vápna si našla Borovku, který tvrdou střelou poslal míč do šibenice domácí branky. Ve 27. minutě domácí zahrávali standardní situaci, kterou hostující obrana odvrátila a následný protiútok, zakončil Formánek křižnou střelou na 0:2. Na domácích hráčích bylo vidět, že ani stav 0:2  není pro ně ještě ztracený a zápas nevzdali. O snížení se postaral Koňarík, který po faulu na Kučeru bezpečně proměnil pokutový kop ve 42. minutě. Do kabin tak šly Žabovřesky s vedením 1:2.

Hosté vedení udrželi a odvezli si tři body

Druhý poločas se snažili domácí hráči něco vymyslet a vyrovnat, ale v 50. minutě po rohovém kopu se trefil hostující Pokorný a Žaby opět vedli o dvě branky. Ani tato branka domácí hráče nepoložila a snažili se s výsledkem něco udělat. Snížení přišlo v 61. minutě, když si 20 metrů od branky postavil míč domácí Koňarík a krásnou střelou do šibenice snížil na rozdíl jediné branky – 2:3. Po snížení se domácí hráči snažili o vyrovnání a tlačili se dopředu a nechávali v obraně více místa hostujícím útočníkům. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale do vážnějších šancí se žádný tým nedostal a tak si hosté odvezli všechny body a domácí si musí na první jarní výhru počkat minimálně týden.



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Na derby se Žabama jsme měli trochu problémy se sestavou. Musím uznat, že hosté byli více času lepším týmem, ale na bod jsme si věřili. Bohužel na jaře jsme ještě nevyhráli a těžko střílíme góly. Snad už to přijde příští týden v Lipí."

TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek (hráč): "Od začátku jsme byli lepším týmem a opět jsme si vytvořili spoustu šancí, ale jako vždy jsme proměnili malou část. Dvakrát jsme vedli o dva góly, ale o výsledek jsme bojovali do poslední minuty. Nyní nás čeká těžké utkání ve čtvrtek s Úsilným, ještě k tomu bez kapitána Hály a útočníka Borovky."



Počet diváků: 25. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - MARHOUN Jiří (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.