Dívčice vyprovodily Morké na jejich hřišti půl tuctem branek


Branky


0

Hosté z Dívčic si po debaklu v Úsilném spravili chuť v Mokrém. Tápající domácí hráče smázli 6:0 a zaslouženě si odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky Dívčic daly zápasu jasný směr

V sobotním odpoledni přivítal na svém hřišti tým Mokrého soupeře z Dívčic. Domácím se na jaře nedaří a minulý týden získali svůj první jarní bod na hřišti Koloděj. Hosté zase prožili hororovou pondělní dohrávku, když ztratili poločasové vedení v Úsilném a nakonec si domů odvezli šest branek. I přesto byli vzhledem k formě domácích, favoritem zápasu hosté.

 

Před zápasové prognózy se začaly naplňovat od úvodních minut. Dívčice potvrzovaly, že jsou v soutěži jedním z nejlepších týmů, které bohužel v cestě za lepším umístěním sráží řada neproměněných šancí. Tentokrát však měli svěřenci trenéra Bartušky celkem dobře srovnaná mířidla. Zápas začali aktivně a po 7. minutách je poslal přesnou trefou do vedení Kišš – 0:1.

 

Hosté byli nadále lepším týmem a domácí přehrávali. Ve 21. minutě odcentroval Vladimír Valenta a Hezoučky prostřelil domácího brankáře Alexu podruhé. Domácí se pak snažili něco udělat z výsledkem, ale jejich útočné výpady pochytal pozorný brankář Kácal.

 

 

Před odchodem do šaten pak přidaly Dívčice dvě slepené branky. Nejprve se ve 38. minutě z hranice vápna prosadil Tvrzický. A o minutu později přidal svůj druhý gól v zápase Hezoučký, znovu po spolupráci s Vladimírem Valentou. Poločasové skóre 0:4, tak napovídalo, že druhá půle se půjde dohrát spíše z povinnosti.

Vstup do druhého poločasu patřil znovu hostům a v 54. minutě po faulu na Vladimíra Valentu, dostali výhodu pokutového kopu. K míči se postavil Jan Valenta

a bezpečně proměnil – 0:5. Mokré znovu zlobilo z brejků, ale Lukáš Kácal v brance Dívčic držel čisté konto.

 

 

Menší komplikace pro hosty přišla necelou čtvrt hodinu před koncem, kdy po druhé žluté kartě putoval předčasně pod sprchy poslední Muž kola Luboš Tvrzický. Hosté však hru v oslabení zvládli a v závěru přidali ještě jednu branku. Na půlící čáře převzal míč rychlonohý Strnad, sólo přes čtyři bránící hráče zakončil šestou brankou v domácí síti a uzavřel tak konečný účet zápasu na tenisových 0:6.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): "Věděli jsme, že utkání v Mokrém nebude jednoduché, zvláště po debaklu v Úsilném. Pro zranění nemohl nastoupit Lexa, proto jsem musel udělat změny v sestavě a kluci to zvládli na výbornou. Už od začátku jsme byli lepší, hráli jsme dobře kombinačně po zemi, konečně se nám povedlo proměňovat šance. Mokré hrozilo hlavně z brejků, ale vynikající Kácal udržel čisté konto. Kaňkou na zápase bylo vyloučení Tvrzického po druhé žluté kartě a zranění Kišše, kterého odvezla záchranka, ale naštěstí je v pořádku a snad příští víkend nastoupí."



Počet diváků: 40. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - MATĚJKA Zdeněk (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.