2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany slaví druhou výhru v řadě na domácím hřišti


Branky


0

Druhé vítězství za sebou slaví Chrášťany. Tentokrát si poradili doma s Koloději a ziskem tří bodů se přiblížili záchraně, na předposlední Boršov B ztrácí jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Bahledy

V Chrášťanech se potkaly celky ze spodku tabulky. Domácí v derby přivítali Koloděje, které si v pondělní dohrávce připsali první jarní vítězství na hřišti Pištína. Podobně na tom byli domácí hráči, kteří rovněž v dohrávce získali důležité tři body proti Boršovu B.

 

 

Vstup do utkání patřil domácím hráčům, už ve druhé minutě vybojoval míč Ondřej Bahleda a technickou střelu umístil přesně k tyči Polidovi branky – 1:0. Derby bylo tradičně plné osobních soubojů a mnoho pohledných kombinací k vidění nebylo. Hosté hrozili nakopávanými míči, ale bez vážnějšího ohrožení Lhotkovi branky. Až v samotném závěru prvního poločasu si vytvořili hosté mírný tlak, kdy hrozil zejména Václav Polida ze standardních situací, ale ke gólu měli hosté celkově stále daleko. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí Chrášťany.

Jirásek pojistil Chrášťanům tři body

Vstup do druhého poločasu začali domácí aktivně a hosty úvodních minutách přehrávali. Po pár minutách se po centru prosadil hlavou Svatoš, ale branka pro údajný ofsajd neplatila. To nesli nelibě domácí hráči, kteří s verdiktem pomezního nesouhlasili. Hra tak pokračovala za jednobrankového vedení Chrášťan.

 

 

Po hodině hry se dostal k míči nejlepší hráč domácího týmu Bahleda přihrávkou vybídl ke skórování Jiráska, který se přesnou střelou k tyči nemýlil – 2:0. Dvoubrankový náskok dodal domácím hráčům klid na kopačky a ti pak zápas kontrolovali. Hosté se i přes pár náznaků kontaktní branky nedočkali a tak si Chrášťany na svém hřišti připsali druhé jarní vítězství v řadě. V tabulce se tak přiblížili předposlednímu Boršovu B na rozdíl jediného bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Pavel Příhoda (hráč): "V tomto zápase šlo o hodně, nám prakticky o vše. V případné prohry by jsme pořád zůstali na dně tabulky s velkou ztrátou a šance na udržení soutěže by nebyly skoro žádné. Na úkor cennosti bodů v tomto zápase trpěl hlavně pohledný fotbal, který v tomto zápase chyběl. Nám se povedl rychlí gól na začátku, ke konci poločasu jsme přežili tlak hostů a ve druhém poločase jsme přidali další branky, bohužel platila jen jedna, ale to nás v tuto chvíli nemusí mrzet 3 body máme."




Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , J. Máca [-] - O. Bahleda [-] , P. Příhoda [-] , P. Suchan [-] , M. Boháč [-] , P. Koňařík [-] - K. Jirásek [-] , R. Drozd [-] -

SK Koloděje nad Lužnicí
L. Polida [-] - K. Kohout [-] , V. Polida ml. [-] - F. Puchýř [-] , J. Chalupa [-] , J. Deák [-] , T. Kubíček [-] , J. Kubíček [-] , R. Brázda [-] , M. Plojhar [-] - O. Vichta [-]

ŽK: 37. R. Drozd , 87. M. Zeman .
Hráči zápasu: O. Bahleda - V. Polida ml. .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ŠMIDMAJER Jiří (N), POLIDA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.