2:1
(1:0)
49. T. Jinek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavel Kříž dovedl Lokomotivu ke třem bodům s Lipím


Branky


0

Hráči Lokomotivy se celkem nadřeli na tři body doma proti Lipí. O výsledku zápasu rozhodl deset minut před koncem svou druhou trefou domácí Pavel Kříž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou partii rozsekl v závěru poločasu domácí Kříž

V sobotu přivítala Lokomotiva ČB B na svém hřišti soupeře z Lipí. Domácí zatím proplouvají jarem bez ztráty kytičky. Naposledy hráči domácích porazili doma Žabovřesky a před odloženým šlágrem s Borkem měl být pro ně soupeř z Lipí takové příjemné rozcvičení. Hosté poslední zápas prohráli na hřišti Dívčic jasně 0:3, ale na půdě lídra soutěže se prezentovali velmi dobrý dojmem.

 

Utkání začalo oboustranně vyrovnaně. Více měli míč na svých kopačkách domácí hráči, ale hosté svou bojovností byli domácím vyrovnaným soupeřem. Když už se zdálo, že poločas dospěje do bezbrankového konce, udeřili z poslední akce domácí.Minutu před první přestávkou otevřel skóre utkání Pavel Kříž - 1:0.

Hosté krátce po změně strav vyrovnali, ale poslední slovo měl opět Pavel Kříž

 

Inkasovaná branka do šatny však nerozhodila hráče Lipí a ti krátce po změně stran dokázali vyrovnat. Čtyři minuty po změně stran napřáhl k nádherné ráně šajtlí Tomáš Jinek, který se jednoznačně postaral o nejhezčí moment zápasu - 1:1.

 

Deset minut před koncem zahrávali domácí sérii rohových kopů za sebou, což se nakonec hostům stalo osudným. Zhruba šestý roh přetavil ve vítěznou branku po závaru před Macháčkem opět Pavel Kříž - 2:1. Lipí se ve zbývajících minutách hnalo za vyrovnáním, kýžené branky se však bohužel nedočkali. Ze hřiště vedoucího celku a jednoho z největších favoritů na postup tak odjíždí s prázdnou, avšak se vztyčenými hlavami a dobrým pocitem z předvedeného výkonu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "Cestovali jsme na hřiště aktuálního lídra tabulky s vědomím, že na podzim v domácím prostředí jsme inkasovali od "Lokády" bůra po naprosto suverénním výkonu hostujícího celku. Tentokrát to však byla jiná píseň. Nastoupili jsme bez respektu a po většinu utkání byli domácím více než vyrovnaným soupeřem. Nakonec jsme sahali po bodu, který by byl minimálně spravedlivým, bohužel odjíždíme s prázdnou. "



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - Š. Sahan [-] , J. Petrou [-] , J. Zýka [-] , M. Plocek [-] , Z. Gregor [-] , P. Křiváček [-] , P. Kříž [-] , P. Liška [-] , J. Weinreb [-] , P. Jiran [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - P. Klečka [-] , M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , J. Zoch [-] , J. Říha [-] , T. Jinek [-] , D. Čáp [-] , J. Holinka [-] , J. Růžička [-] , L. Kruťko [-]

ŽK: 40. J. Petrou , 47. J. Zýka , 68. P. Liška - 40. J. Říha , 60. P. Klečka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: STACH Josef - WENZL Jan (N), JINEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.