2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 14:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým opět zabojoval a obral o body i dosavadního jarního lídra soutěže


Branky


0

Překvapením soboty byl jednoznačně výsledek v Boršově, kde místní béčko porazilo na jaře suverénní Borek 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Eliáš poslal domácí brzy do vedení

Hráči Boršova B přivítali na svém hřišti hosty z Borku. Domácím se na jaře daří sbírat body, když naposledy překvapivě, ale zcela zaslouženě vyhráli v Mokrém 5:0. Ještě lépe je na tom v jarní části Borek. Všechny tři zápasy dokázal vyhrát a navíc svým soupeřům nasázel 17 branek.

 

Jenomže už úvodní minuty naznačili, že tentokrát cesta k bodům nebude pro hráče Borku tak snadná, jak se před zápasem zdálo. V 11. minutě dotírající Kofroň atakoval při rozehrávce brankáře hostí Hřiba, vybojoval míč a po jeho přihrávce volný Eliáš pohodlně otevřel skóre zápasu - 1:0.

 

 

Hosté se snažili o rychlé vyrovnání, ale i přes velký počet vstřelených branek na jaře dokazovali, že problémy s koncovkou můžou přijít na každého. Poločasové skóre tak vyznělo 1:0 pro domácí béčko Boršova.

Domácí uhlídali Tengla a pojistili své vedení druhým gólem

Nástup do druhého poločasu vyšel znovu lépe domácím. Ve 49. minutě Vančura z trestného kopu z pravé strany nacentroval míč do malého vápna a tam se svým důrazem prosadil Kofroň - 2:0.

 

Hosté zahrozili několikrát z rychlých protiútoků a ohrožovali branku domácích střelami z dálky. Jejich pokusy ale tentokráte vyšly na prázdno. V 80. minutě ještě domácí mohli zvýšit vedení, ale Filištein z pravé strany trefil jen břevno Hřibovi branky.

 

V celku vyrovnaném utkání, kde se střídaly útoky na obou stranách, byli šťastnější domácí, kteří dokázali proměnit dvě šance, zatímco hosté nedokázali překonat spolehlivého Vosejpku v brance domácích.

 

 

Utkání dobře a přísně řídil rozhodčí Špelina.



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou B
Petr Fabián (trenér): "Jsem rád, že moji svěřenci opět zabojovali a dokázali porazit kvalitní tým Borku. Potěšitelné je především to, že se nám konečně daří proměňování šancí. V boji o záchranu nás nyní v pondělní dohrávce čeká tým Chrášťan a odtud bychom si rádi přivezli aspoň bod."




Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
R. Vosejpka [-] - B. Anderle [-] , P. Křemen [-] , Z. Švejda [-] - M. Mavrodiev [-] , V. Anderle [-] , L. Fessl [-] - D. Eliáš [-] , R. Kofroň [-] - L. Soukup [-] , J. Vančura [-]

FK Borek
M. Hřib [-] - L. Kolouch [-] , L. Kantor [-] , Z. Kastl [-] , M. Šulista [-] , P. Schandl [-] - J. Frank [-] , O. Vaník [-] , T. Tasy [-] , O. Hanžl [-] - T. Tengl [-]

ŽK: 55. P. Křemen - 51. T. Tasy , 51. L. Kantor , 73. J. Endlicher .
Hráči zápasu: R. Vosejpka , J. Vančura , R. Kofroň - J. Frank , T. Tengl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - KOREJČÍK Václav (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.