0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2017 18:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce si odvezlo všechny body Úsilné


Branky


0

V dohrávce 16. kola si jednobrankové vítězství odvezli hráči Úsilného a v tabulce si tak upevnili první příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sláma potvrdil roli střelce týmu

Ve čtvrteční dohrávce přivítaly na svém hřišti Žabovřesky vedoucí tým tabulky z Úsilného. Hosté v jarní části ještě neztratili ani bod a případnou výhrou mohli odskočti svým pronásledovalům z Borku a Loko ČB B. Domácí se naopak v případě úspěchu mohli přiblížit vedoucí trojici III. třídy. 

 

Původní termín tohoto zápasu byl odložen kvůli nezpůsobilému terénu, ale ani dohrávka neproběhla na příliš kvalitním hřišti. Pro oba týmy to byla komplikace, se kterou se v prvním poločase lépe vypořádávali domácí hráči. Hosté měli problém na těžkém terénu si přihrát, na tož vytvořit si vážnější šanci. Domácí hráči sice byli více na míči, ale i jim komplikoval ve finální části zakončení terén.

 

To proč je Úsilné v čele tabulky, pak předvedlo v závěru prvního poločasu, když se na centr sice dostal brankář Mádl, ale míč vyrazil jen před sebe a Sláma potvrdil roli kanonýra týmu a poslal hosty před odchodem do šaten do vedení - 0:1.

Platonický tlak domácích k vyrovnání nevedl

Pokud někdo očekával, že se obraz hry ve druhém poločase změní, musel být zklamán. Na hřišti se postupem času podepisoval každý pohyb hráčů a hra byla místy hodně nepřesná. Více ze hry měli opět domácí, kteří za druhý poločas hosty prakticky k ničemu nepustili.

 

Bohužel platonický tlak domácích hráčů končil na velkém vápnu hostí, kde se rozbíjel o pevně fungující defenzivu. Bojovnost domácích si možná zasloužila vyrovnávací branku, ale domácím prostě nebylo přáno dostat se vůbec do nějaké vyložené šance. Hosté zbytek zápasu kontrolovali svůj jednobrankový náskok, který uhájili až do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího Fajtla. V tabulce si tak upevnili první místo a před šlágrem s Lokomotivou ČB B zůstali nalazení na vítězné vlně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek (hráč): "Hrálo se na těžkém terénu a tomu odpovídala i hra obou týmů. Zápas s minimem šancí rozhodla jedna hezká střela na branku. Zápasu by více slušel bod, zasloužili jsme si ho za bojovnost, kdy jsme druhou půli skoro nepustili Úsilné za půlku, ovšem gólovou šanci jsme si nevytvořili."

Úsilné
Petr Vazač (hráč): "Mizerně připravené hřiště nebo spíše nepřipravené. Samá díra a posekaná pouze půlka hřiště a to ještě hodně málo určilo ráz předvedené hry. My jsme byli po celou první půli mizerní, ztráceli jsme míče a všude jsme byli pozdě. Byli jsme rádi že Žaby toho vůbec nevyužili. Druhá půle přinesla zlepšení, ale na tomto mizerném place se dal sotva hrát nějaký fotbal. Celkově z obou stran. Navíc sudí Faitl se na tom podepsal také špatným výkonem na obě strany. Asi jsme měli více štěstí a uhájili si vedení z první půle."



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - J. Hála [-] , D. Ryneš [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , P. Borovka [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , V. Majer [-] , L. Reindl [-] , J. Horský [-]

Úsilné
R. Novák [-] - P. Vazač [-] , A. Baloun [-] , T. Sláma [-] , J. Jírovec [-] , P. Viktora [-] , J. Čada [-] , P. Pícha [-] , O. Samek [-] , V. Dolejšek [-] , M. Fajtl [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.