Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mokré si z Kolodějí odvezlo první jarní bod


Branky


0

Domácí hráči měli blízko k první jarní výhře, ale nakonec přišli o dvoubrankový náskok. Oba týmy tak dál na jaře čekají na první tří bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolodějím vyšel vstup do zápasu

V sobotu zavítal na hřiště Koloděj tým Mokrého. Hosté se na jaře trápí. Velkou měrou tomu přispěla ošizená zimní příprava a nízká tréninková morálka. V úvodních dvou zápasech nezískal po podzimu nejlépe střílející tým ani bod. Domácí na tom se sbírání bodů nebyli o mnoho lépe, protože kromě úvodní remízy se Žabovřeskami, kterou zachránili v poslední minutě z penalty, rovněž nebodovali.

 

Větší chuť jarní bilanci změnit prokázali v úvodu domácí hráči, kteří byli opět hnáni výbornou diváckou kulisou, která do Koloděj tradičně chodí. V 10. minutě se jim pak úvodní brankou odvděčil Jakub Kubíček – 1:0. Mokré bylo v úvodu jako opařené a po dvaceti minutách prohrávalo už o dvě branky. K zakončení se dostal další Kubíček, tentokrát Jan a podruhé poslal míč za záda bezmocného Alexy – 2:0.

 

 

Hosty zřejmě druhý gól probral a pomalu se začali tlačit před branku domácího brankáře Švehly. Ke konci poločasu navíc domácí polevili v koncentraci ve 42. minutě toho využil kontaktní brankou Houska – 2:1. Gól do šatny tak měl podpořit snahu hostí zápas zvrátit. 

Vyloučení Jana Kubíčka, pomohlo Mokrému k vyrovnání

Koloděje inkasovaná branka do šatny nijak nerozhodila a vstup do druhé půle opět začali aktivněji. Po deseti minutách hry se jim podařilo vstřelit branku, když Tomáše Kubíček přihrál před odkrytou branku Janu Kubíčkovi, ale jeho gól pro ofsajd nebyl uznán. Následné protesty byly marné a Jan Kubíček si odnesl za řeči zbytečnou žlutou kartu, která ho mrzela o to víc o dalších deset minut, kdy k němu rozhodčí přispěchal za faul s druhým žlutým kartónkem a domácí hráče čekal zbytek zápasu v oslabení.

 

 

Mokré tak mělo ideální šanci na vyrovnání, ale jejich závěrečný tlak byl rozkouskován rozhodčím a na hřišti se začalo jiskřit. Naštěstí nikdo k žádné újmě nepřišel, tedy až čtyři minuty před koncem přišli domácí o vítězství, když se o vyrovnávací trefu postaral Jiří Hrabánek – 2:2. V poslední minutě navíc mohlo být s domácími ještě hůře, když Morké dalo třetí branku, ale stejně jako ta domácí, ani tato pro ofsajd neplatila. Oba soupeři se tak rozešli smírně 2:2 a na vítězství si tak musejí počkat minimálně do pondělí.



Ohlasy k zápasu


SK Koloděje nad Lužnicí
Tomáš Kubíček (hráč): "První poločas jsme začali aktivně a po dvaceti minutách šli zaslouženě do vedení 2:0. V závěru poločasu jsme zbytečně polevili a dovolili soupeři vstřelit kontaktní branku. Ve druhém poločase jsme chtěli soupeři odskočit znovu na dvě branky, což se i podařilo, ale branka pro ofsajd neplatila. Pak se nechal zbytečně vyloučit Jan Kubíček a Mokré v závěru dokázalo početní výhody využít."




Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Švehla [-] - V. Polida ml. [-] , K. Kohout [-] - L. Polida [-] , T. Kubíček [-] , J. Kubíček [-] , R. Brázda [-] , J. Deák [-] , M. Plojhar [-] , J. Deák [-] - J. Kubíček [-]

TJ Mokré
N. Alexa [-] - L. Tancer [-] , Č. Alexa [-] , V. Klement [-] , R. Rottner [-] - Z. Szendrei [-] , P. Štumbauer [-] , R. Beneda [-] - P. Houska [-] , J. Hrabánek [-] - V. Voleman [-]

ŽK: 40. R. Brázda , 50. J. Kubíček , 55. J. Kubíček . ČK: 65. J. Kubíček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PILEČEK Josef - POLIDA Václav (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.