0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Polida vstřelil jedinou branku zápasu a Koleděje tak slaví první jarní výhru


Branky


0

Duel dvou týmů, které na jaře čekali na tříbodový zisk dopadl lépe pro hosty z Koloděj. Po hodině hry zaznamenal jedinou branku zápasu Václav Polida.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha domácích gól nepřinesla

V dohrávce na sebe narazili týmy, které na jaře čekají na první vítezství. Bodově naprázdno vyšli o víkendu domácí hráči, kteří marně v závěru dotahovali tříbrankové manko v Dívčicích. Hosté zase ztratili dobře rozehraný zápas na domácích hřišti, kdy vedli proti Mokrému o dvě branky, ale v závěru zápasu přišlo vyrovnání a body se dělily.

Pištín po velice kvalitní zimní přípravě ale opustila forma a nedaří se bodovat. První poločas byli domácí jednoznačně aktivnější a jenom nemohoucnost vstřelit gól držela hosty nad vodou. Nejprve Bezpalec vyslal Kubešu, ten se zbavil obránce, ale svou střelu poslal mimo branku. Poté se do několika úniků dostal Koklar, ale nenašel žádné gólové řešení. Hosté se první poločas do žádné vyložené šance nedostali, pouze zkoušeli štěstí z větší vzdálenosti a nebo dlouhé nakopávané míče, které domácí obrana s dobře hrajícím Kučerou bezpečně odvracela. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

Utkání rozhodl Polida gólem z poloviny hřiště

Druhý poločas nabídl stejný obraz jako ten první. Domácí tlačili, ale nedařilo se jim se gólově prosadit. Jediný gól zápasu přišel po hodině hry, kdy hostující Polida z vlastní poloviny nakopl míč na domácí branku a k  překvapení skončil za zády domácího brankáře. Po tomto nečekaném gólu domácí hráči znervózněli. Začali zbytečně nakopávat míče, které s velkým přehledem sbíral hostující Miřátský. Ani několik standartek kolem vápna nedokázali trefit do branky. Po konečném hvizdu rozhodčího tak mohli Koloděje slavit šťastnou první jarní výhru.



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): " Bohužel jsme opět prohráli. Po zimní přípravě má většina hráčů hodně naběháno, ale v koncovce jsme na tom hodně bídně. K naší smůle musel náš kapitán do zápasu nastoupit se zablokovaným krkem a bylo to znát. Nedáme góly a pak sami inkasujeme z 50 metrů. To se snad může stát jen nám. Uvidíme, jak zvládneme zápas se Žabama. "

SK Koloděje nad Lužnicí
Tomáš Kubíček (hráč): "Hrál se vyrovnaný fotbal. V první poločase byly k vidění šance na obou stranách, ale bez gólového efektu. Ve druhém poločase jsme si vytvořili velký tlak, který málem skončil gólem, ale domácí zachránil na brankové čáře jeden z obránců, který odkopl míč do bezpečí. Pak přišel volný kop z poloviny hřiště, který Václav Polida uklidil pod břevno. Rozhodčí byl celou dobu dvanáctým hráčem domácích a pískal každý náš kontakt se soupeřem. Zápas jsme odmakali a dotáhli do vítězného konce."



Sestavy


FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - V. Šíma [-] , F. Bezpalec [-] , M. Kučera [-] - V. Vávra [-] , L. Koňarík [-] , K. Kozák [-] - M. Koklar [-] , J. Čapek [-] - M. Trávníček [-] , R. Grill [-]

SK Koloděje nad Lužnicí
F. Švehla [-] - K. Kohout [-] , S. Miřátský [-] , V. Polida ml. [-] - J. Chalupa [-] , L. Polida [-] , T. Kubíček [-] , J. Kubíček [-] , R. Brázda [-] , M. Plojhar [-] , J. Deák [-] -

ŽK: 63. R. Grill - 32. V. Polida ml. , 66. T. Kubíček .
Hráči zápasu: V. Polida ml. .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - MARHOUN Jiří (N), BAŤHA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.