2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body vystřelil Chrášťanům v závěru Roman Drozd


Branky


3

Důležitý zápas a hlavně s vítězným koncem odehráli hráči Chrášťan. Ačkoli v zápase prohrávali dokázali výsledek otočit a ziskme tří bodů se přiblížili předposlednímu Boršovu B na čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli více ze hry, ale poločas byl 1:1

V Chrášťanech se potkaly dva týmy, které uzavírají tabulky III. třídy skupiny A. Domácí hráči Chrášťan naposledny prohráli 5:0 na půdě Borku a pokud chtěli oživit své naděje na setrvání v soutěži potřebovali předposlední tým z Boršova B porazit. Jenomže hosté na jaře předvádí velmi dobré výkony. O čemž se o víkendu přesvědčil na jaře suverénní Borek, který odejel ze hřiště Boršova s porážkou 2:0. 

 

Pondělní dohrávku začali aktivněji domácí, kteří narozdíl od hostů měli o víkendu volný los. Domácí v úvodních minutách přehrávali svého soupeře, ale hostující brankář Vosejpka byl pozorný. Domácí aktivitu pak zmrazili hosté povedenou útočnou akcí na jejímž konci byl zakončující Šimeček, který z první vážnější akce poslal hosty do vedení - 0:1. 

 

Chrášťany přišly s rychlou odpovědní a o šest minut později vyrovnal s chutí hrající Suchan - 1:1. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

První jarní Chrášťan zařídil Drozd

Druhý poločas začal oboustranně opatrně a hra se opticky vyrovnala. Ani jeden z týmů se nechtěl dopustit hrubky a dostat soupeře do výhody vedoucí brankou. Boršovským hráčům, ale postupem času možná začali docházet síly o něco dříve než domácím, kteří znovu přebrali iniciativu hry. Vytvořili si mírný tlak a zatlačili hosty. V koncovce se, ale dlouho domácím nedařilo a navíc si museli dát pozor na nebezpečné výpady hostujících hráčů.

 

V závěrečných se dostávali do vyložené šance hosté, ale jejich akci zhatil zdvižený praporek pomezního rozhodčí a následný hvizd rozhodčího Jindrleho. Hra se přenesla na druhou po průnikové přihrávce se dostal do šance Roman Drozd a přesnou střelou poslal domácí do vedení - 2:1. Marná byla signalizace pomezního rozhodčího, který mával ofsajd. Hlavní rozhodčí branku uznal a tento gólový moment pět minut před koncem uzavřel střelecký účet zápasu. Chrášťany si tak připsaly první jarní vítězství a oživili své šance na záchranu. Boršov B se tak pokusí o víkendu obrat dalšího favorita soutěže, když přivítá na svém hřiště hráče Loko ČB B.

Reakce M. Lysiny ke komentářům pod článkem: Dobrý den. Nemohu nereagovat na příspěvky pana R. Hubáčka a paní V. Trelové. Bohužel musím konstatovat, že absolutně nepřesně a lživě popisujete situaci. Jak si můžete dovolit napsat, že míč do ofsajdu domácímu hráči přihrál hostující hráč? Pravda je taková, že ten míč kopal spoluhráči hráč Chrášťan a v době kdy se přihrávající hráč dotkl míče, tak útočník byl již v 1,5 m ofsajdové pozici. To, že prudká přihrávka nahrávajícího hráče zavadila o nohu bránícího hráče nic nemění na tom, že ofsajd, který postranní rozhodčí signalizoval, byl a už v žádném případě se tato teč nemůže považovat za přihrávku. Takže takovéto příspěvky kde znehodnocujete objektivní a pravdivé hodnocení a tím mystifikujete sportovní fanoušky je při nejmenším velmi nekorektní a vlastně je to lumpárna. No a k tomu ubohému příspěvku paní V. Trelové, ze kterého čiší zloba a nedobrá vlastnost, které se říká pomlouvání, raději nebudu mít ani komentář. Slušný čtenář si jistě udělá úsudek sám a navíc obsah její poznámky vůbec nesouvisí s fotbalem. Jsem znechucen takovýmito příspěvky. Ať se jedná o kohokoliv, sáhněte si do svého svědomí, jaký byl vlastně motiv Vašeho příspěvku a příště se oba podobných narážek vyvarujte a neznechucujte obětavým lidem život. Raději se třeba zaměřte na svůj oddíl a pokud máte koníčka a potřebu psát komentáře, tak jim dobrovolně pomozte zasílat objektivní komentář k utkání, tak jak to třeba dělám já. Zatím komentář domácích k tomuto utkání na webu nevidím. Děkuji za správné pochopení mého příspěvku.



Ohlasy k zápasu



FK Boršov nad Vltavou B
Miroslav Lysina (vedoucí mužstva): "Domácí překvapili pohlednou kopanou a snaživým a bojovným výkonem náš tým zaskočili. Nicméně se nám podařilo vstřelit vedoucí gól a soupeřovu aktivitu trochu zchladit. Přesto se ale domácím, kteří byli v první půli lepším týmem podařilo brzy vyrovnat. Druhý poločas byl zpočátku vyrovnaný, potom převzali iniciativu opět domácí. Když už to vypadalo to na to, že utkání skončí vcelku spravedlivou remízou a kdy se domácím nepodařilo dát gól řádným způsobem, tak jim k tomu, bohužel pro nás, hrubou chybou dopomohl rozhodčí Jindrle. Ten neodpískal 1,5 m ofsajd (bylo to na straně naší střídačky, kde jsem osobně stál) i přesto, že mu to postranní rozhodčí zřetelně signalizoval, čímž zásadním způsobem ovlivnil výsledek utkání. Ironií osudu je ale to, že těsně před touto akcí náš hráč, vybíhající v době přihrávky z hloubky pole se ocitl sám z očí v oči domácímu golmanovi, ale domácí postranní rozhodčí mával ofsajd a rozhodčí hru přerušil. V závěrečném tlaku jsme se již vyrovnání nedočkali. Celkově bych chtěl říci, že soupeř byl o něco lepším týmem, ale vzhledem ke zmíněným dvěma situacím, které ovlivnili průběh utkání, byla remíza spravedlivějším výsledkem jinak zajímavého a bojovného utkání."



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , J. Máca [-] - M. Boháč [-] , O. Bahleda [-] , P. Koňařík [-] , P. Příhoda [-] , P. Suchan [-] - R. Drozd [-] , K. Jirásek [-] -

FK Boršov nad Vltavou B
R. Vosejpka [-] - B. Anderle [-] , P. Křemen [-] , Z. Švejda [-] , J. Šimeček [-] - L. Fessl [-] , M. Mavrodiev [-] , J. Kunst [-] - D. Eliáš [-] , V. Čuřík [-] , R. Kofroň [-] -

ŽK: 17. M. Zeman - 43. V. Čuřík .
Hráči zápasu: P. Suchan , R. Drozd - R. Vosejpka , L. Fessl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JINDRLE Karel - PASTOR Radek (N), KOREJČÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 5. 2017 16:21
Já jako hráč jsem tedy celou situaci viděl jinak a to tak, že hráč Chrášťan posílal přihrávku z poloviny hřiště hráči u lajny. Stoper Boršova se snažil skluzem míč vypíchnout (zda-li ho trefil či ne, nedokážu říct). V každém případě i kdyby ano, jednalo by se o teč a v pravidlech jasně stojí, že pokud se míč od hráče odrazí k soupeři, nebo ho jen tečne, stále platí ofsajd. O přihrávku se určitě nejednalo, jak tvrdí pak Hubáček.
Když jsem se navíc pak ptal rozhodčího proč nepísknul ofsajd, tak jasně řekl, že že hráč Boršova tečnul míč. Takže rozhodčí asi neumí pravidla (nebo že by já? :) )...
Né že bych se chtěl navážet do výkonu rozhodčího, určitě to není snadné pískat, ale nějaká základní pravidla by měl asi znát. Navíc otočil asi 3 jasné rohy pro Boršov na odkop od branky v závěru utkání a v poslední minutě místo aby fouknul jasnej faul před vápnem, tak raději ukončil utkání. Výkon rozhodčího v tomto zápase byl celkově poměrně divokej :)
9. 5. 2017 14:06
Hlavně je,ale nutno poznamenat,že do ofsajdu přihrál domácím hostující hráč,takže situace byla rozhodčím posouzena správně.
9. 5. 2017 13:44
Tak pokud byl tím mužem s praporkem na pomezní čáře pan Korejčík, není se čemu divit (možní došla hlavnímu trpělivost). Jakmile soupeřův team přejde půlící čáru, nastartuje se u něj zajímavý reflex-praporek nahoru za každé situace. Tato legenda vybírání popelnic na sídlišti Vltava a absolutně neobjektivního rozhodování v pozici asistenta hlavního na čáře patří spíše do rukou lékařů, než k čáře fotbalového hřiště.