5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borek opět naděloval, pěti brankami to odnesly Chrášťany


Branky


45. O. Vaník , 56. O. Hanžl , 72. L. Kantor , 82. T. Tengl , 84. T. Tengl
0

V souboji třetího Borku s posledními Chrášťany se ubíral děj celého zápasu jedním směrem. Domácí hráči byli lepší a zaslouženě porazili hosty vysoko 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z řady šancí Borku vzešla jen jedna branka

V neděli zavítaly na hřiště třetího Borku poslední Chrášťany. Domácí mají na jaře střeleckou fazónu, když v úvodních dvou kolech nastříleli 12 branek. Hosty čekal druhý zápas s týmem, který bojuje o čelo tabulky.

Od úvodních minut bylo znát, že proti sobě hrají týmy z opačných pólů tabulky. Už ve 4. minutě zahrozil na pravé straně domácí Vaník, ale jeho křižná střela šla těsně vedle. Domácí hráči měli míč častěji na svých kopačkách, ale u vápna soupeře si často počínali bezradně. Ve 13. minutě sklepl Tengl míč proti noze Frankovi, jeho pokus byl zablokován, ale akce pokračovala a do zakončení se dostal Svatoš, ale jeho střela šla nad Lhotkovu branku.

Na další šanci si diváci museli počkat do 28. minuty. Svatoš šel sám na brankáře společně s Tenglem. Místo přihrávky do odkryté branky volil střelu, která byla hodně slabá a brankář Lhotka ji vyrazil nohou. Míč se však odrazil zpátky ke Svatošovi, který si tentokrát nevěřil na zakončení a chtěl přihrát Tenglovi. Bohužel do ofsajdu.

Na druhé straně poprvé vážněji zahrozili hosté, když domácím unikl Petr Svatoš, ale v zakončení mu nakonec zabránil včasným skluzem Michal Šulista. Ve 35. minutě se domácí už dočkali vedoucí branky Jiří Svatoš odcentroval z levé strany, Vaník předskočil hostujícího obránce a přesnou hlavičkou poslal Borek do vedení – 1:0.

 

Za dvě minuty sklepl míč na vápně Tasy proti noze Frankovi. Ten pálil přesně, ale Lhotka se jeho střelu skvěle vytáhl na rohový kop. Do poločasu mohl znovu navýšit domácí vedení Jiří Svatoš, když byl opět sám před Lhotkou. I tentokrát zakončil slabě do brankáře Lhotky, míč se k němu odrazil a místo dorážky do odkryté branky nesmyslně přihrával míč do strany, nepřesně na své spoluhráče. Poločas tak skončil jen 1:0 pro Borek.

Ve druhé půli začali domácí své šance proměňovat

Druhý poločas nabídl podobnou podívanou jako ten první. S tím rozdílem, že domácí začali proměňovat své šance. Ve 47. minutě Tengl přiťukl míč Hanžlovi a ten obstřelil vše co mu stálo v cestě – 2:0. O minutu později přihrál Tengl Šulistovi, ale ten svou střelu nasměroval jen do tyče. Akce pokračovala a míč se dostal na levé straně k Frankovi, který se ocitl sám před Lhotkou, ale brankář Chrášťan opět podržel svůj tým.

Hosté mohli snížit po necelé hodině, když střelu Romana Drozda srazil jeden z domácích obránců přímo k nohám Jirsáka, ale brankář Hřib jeho střelu vyrazil. V 62. minutě se dostal k odraženému míči u postraní čáry Frank, kličkou se zbavil obránce a prudkým centrem našel před odkrytou brankou hlavu Tengla, který bohužel neusměrnil míč mezi tři tyče.

Borek se dočkal branky o chvilku později. Frank posadil míč přímo na hlavu naskakujícího Kantora a ten poslal míč neomylně do šibenice – 3:0. V závěrečných minutách pak domácí dokázali své skóre ještě navýšit. V 80. minutě přihrál Frank Tenglovi. Ten na první pokus trefil brankáře Lhotku, ale odražený míč si připravil k dorážce a napodruhé už se nemýlil. O dvě minuty později si oba hráči svou spolupráci zopakovali. Frank poslal Tengla uličkou za hostující obranu a ten míč píchnul jemně kolem brankáře Lhotky 5:0.

 

Domácí tak na jaře pokračují v krasojízdě a v dalším kole si to rozdají o čele tabulky s Loko ČB B.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "K zápasu jsme odjeli pouze v jedenácti lidech, což hovoří samo za vše. Navíc Borek je kvalitní tým, který hraje kombinační fotbal a to dokazovali i v zápase. Vítězství domácích je naprosto zasloužené. Nám nezbývá nic jiného, než se soustředit na další zápas, kdy doma přivítáme Boršov B."



Sestavy


FK Borek
M. Hřib [-] - M. Šulista [-] , L. Kolouch [-] , L. Kantor [-] , T. Tengl [-] , P. Hřib [-] , J. Frank [-] , T. Tasy [-] , P. Schandl [-] , O. Vaník [-] , M. Šulista [-]

TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , J. Máca [-] - J. Kremsa [-] , O. Bahleda [-] , P. Koňařík [-] , P. Suchan [-] , M. Boháč [-] - R. Drozd [-] , K. Jirásek [-]

ŽK: 69. R. Drozd , 80. M. Zeman .
Hráči zápasu: J. Frank , L. Kantor , O. Hanžl , T. Tengl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.