Lokomotiva si na jaře připsala třetí výhru v řadě


0

Domácí Loko ČB B si doma poradila s houževnatým soupeřem ze Žabovřesek. Vítězství 3:2 ji znovu vrátilo do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokomotiva se do poločasu ujala dvoubrankového vedení

V neděli přivítala Lokomotiva ČB B na svém hřišti nepříjemného soupeře ze Žabovřesk. Těm  patřila v tabulce čtvrtá příčka. Domácí hráči měli o motivaci postaráno, protože v případě vítězství by se vrátili do čela tabulky.

 

Hosté nastoupili do zápasu až s příliš velkým respektem a to se jim vymstilo hned v 1. minutě zápasu. Když jim nesklapla ofsajdová past,  přišel únik na pravé straně a následná přihrávka před branku, kde byl volný Plocek, který neměl problém uklidit míč do sítě 1:0.

 

Žabovřesky dokázaly přispěchat s rychlou odpovědí a ve třetí minutě se začínalo od začátku. Schacherle vyšperkoval svou akci přihrávkou do vápna, kde našel Borovku a ten se v zakončení nemýlil – 1:1. Domácí hráči však neotáleli a než uplynu čtvrt hodina hry, vzali vedení zpět na svou stranu. Krásnou akci na pravé straně dohráli domácí hráči, až do kuchyně, kde uklízel míč za záda brankáře Mádla Kříváček – 2:1.

 

 

Ve 22. minutě si centr ve vápně zpracoval na prsa domácí Kříž a bodlem prostřelil hostujícího brankáře Mádla potřetí – 3:1. Zbytek poločasu dohrávali s míčem na kopačkách domácí hráči a kontrolovali své dvoubrankové vedení. 

Hostující Formánek kontaktní brankou zdramatizoval závěr zápasu

Druhý poločas se hrála celkem vyrovnaná partie. Hosté zahodili stud a byli domácím hráčům vyrovnaným soupeřem. V 64. minutě se dočkali hosté kontaktní branky, když centr Borovky přetavil v branku zakončující Pokorný, domácí brankář Kuruc se natahoval marně – 3:2.

 

 

Žabovřesky se tlačily dopředu a sahaly po vyrovnání. Nejblíže byl gólu hostující kapitán Jan Hála, ale svou střelu nasměroval jen do tyče Kurucovi branky. Lokomotiva mohla těsné vedení navýšit, ale brankáře Mádla ve druhém poločase již nepřekonala.  A jelikož ani hostující nájezdy na domácí branku gólem neskončily, dospěl zápas k těsné výhře Loko ČB B 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek (hráč): "Od začátku jsem nastoupili s velkým respektem k soupeři a to se nám vymstilo, když jsme inkasovali ve 2. minutě. Dokázali jsme sice rychle vyrovnat, ale domácí nám dalšími dvěma rychlými brankami znovu odskočili. Ve druhém poločase se nám podařilo snížit a Hála pak nastřelil tyč. Myslím si, že jsme favorita potrápili a byli více jak polovinu zápasu lepším týmem, ale bohužel z „lokotky“ jedeme bez bodů."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - SAHAN Štěpán (N), VAŠÍČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.