Hezoučký a Strnad řídili výhru Dívčic


Branky


0

Třetí jarní vystoupení znamenalo první body pro domácí Dívčice, které si doma poradili s mužstvem Lipím. Všechny tři branky padly ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující brankář Macháček držel svůj tým ve hře

Ke druhému jarnímu utkání cestovalo Lipí na hřiště Dívčic. Hosté vstoupili do jarní fáze vysokou a zaslouženou výhrou 6:2 nad Koloději. Rozpačitý úvod jara prožili domácí Dívčice, které sice ani jednou herně nezklamali a vytvořili si řadu šancí. Jenomže jak na hřišti Loko ČB B, tak v Žabovřeskách jejich výkon na body nestačil.

 

První půle ještě branku nepřinesla, avšak pouze díky skvělému Macháčkovi, který zneškodnil dvě tutovky Hezoučkého a několik dalších šancí domácího celku. Lipí se dokázalo dostat do zakončení pouze ve dvou případech zásluhou Říhy. Ten nejprve hlavičkoval mimo tři tyče po rohovém kopu. O chvilku později pak nedokázal dostat míč do sítě po  dalším centru do domácího vápna a následném závaru před Dolejšovo brankou.

Domácí zlepšili koncovku a připsali si tři body

Co se domácím nepovedlo v první půli, to se jim podařilo v 57. minutě. To se ve velké šanci opět ocitl Pavel Hezoučký a tentokrát mířil i s přispěním tyče přesně - 1:0. Lipí se snažilo o vyrovnání, ale ne a ne si vytvořit výraznější příležitost.

 

A tak definitivní rozhodnutí přinesla závěrečná pětiminutovka. Nejprve se v 85. minutě prosadil po zmatcích v pokutovém území přesnou ranou na zadní tyč Václav Strnad - 2:0. A za další dvě minuty přidal do sítě zdecimovaného Lipí třetí zásah opět domácí špílmachr Pavel Hezoučký, který balón za brankovou čáru doslova dovezl - 3:0.

 

Lipí tak z Dívčic odjíždí s prázdnou a před sobotním derby s Žabovřeskami má o čem přemýšlet. Podobný výkon by na bodový zisk rozhodně nestačil. Dívčice čeká těžký zápas na hřišti v Úsilném.

 

Autor: webové stránky tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): "Po dvou venkovních zápasech, kde jsme byli lepší s hodně šancemi, ale bohužel bez úspěchu jsme chtěli doma s Lipí urvat za každou cenu 3 body. Kluci byli namotivováni a bylo to znát hned od začátku, každý zápas máme min 6 tutovek, ale chybí nám to patřičné štěstí. Bylo tomu i v první půli, kdy jsme zahodili 3 jasné šance. O půli jsem kluky povzbudil, nahecoval, že to musí přijít a povedlo se, konečně se trefil náš nejlepší střelec Hezoučký, Lipí postupně odpadávalo fyzicky. Za celý zápas měli jen jednu střelu na bránu. Pak přidal druhý gól bojovník Strnad a výsledek uzavřel opět Hezoučký, kdy doslova vykoupal gólmana hostí. Musím vyzdvihnout Honzu Lexu, ale dík patří celému mužstvu za odmakaný a zodpovědný výkon."

TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "K druhému jarnímu utkání cestovalo Lipíčko na hřiště Dívčic. Ty byly po celé utkání lepším mužstvem a zaslouženě si připisují tři body za vítězství 3:0. První poločas ještě skončil nerozhodně, avšak pouze díky Macháčkovi v naší brance, který několik tutovek domácích zneškodnil. Ve druhé půli poslal domácí do vedení Hezoučký, zbývající dvě trefy Strnada a opět Hezoučkého padly až v závěrečných pěti minutách."



Počet diváků: 47. Rozhodčí: BROM Josef - KOHEL František (N), RŮŽIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.