0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné si odvezlo z Koloděj tři body


Branky


44. A. Baloun , 46. J. Čada
0

Po týdnu volna načerpali hráči z Voselna síly, které využili na hřišti Koloděj. Zde rozhodli o zisku tří bodů, poté co měli lepší koncovku první půle a vstup do půle druhé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostům vystřelil před odchodem do kabin Baloun

Předposlední Koloděje přivítaly na svém hřišti mužstvo Úsilného, které se v případě vítězství mohlo vrátit, alespoň do neděle na vedoucí příčku, ze které je minulý týden sesadila budějovické Loko B.

Podle toho vypadali i úvodní minuty zápasu. Hosté byli aktivnější a domácí hráče dostali pod tlak. Bohužel se trápili prakticky celý poločas v koncovce. Zahrozit dokázali i domácí hráči, ale brankář Novák byl ve střehu. A tak se diváci dočkali branky až v předposlední minutě prvního poločasu.

 

Po dlouhém výkopu Nováka sklepl Viktora míč na střed pro nabíhajícího Balouna a ten ranou bez přípravy poslal míč z dvaceti metrů pod břevno – 0:1. Za toho stavu se odcházelo v poločase do kabin.

Úsilné zvýšilo vedení hned na začátku druhé půle

Úvod druhého poločasu začal úplně stejně, jako konec toho prvního. Hned v první minutě druhého dějství zahrávali hosté rohový kop. Brankář Švehla vyrazil míč pouze pod sebe, kde pohotově dorážel Čada a poslal Úsilné do dvoubrankového vedení.

 

Domácí hráči se chtěli dostat do zápasu jednoduchým zakládáním útoku a nakopávali dlouhé míče na své útočníky. Podařilo se jim dostávat před braku hostí, ale střelecké pokusy zastavil buď připravený brankář Novák nebo je v koncovce zastavila dobře fungující hostující obrana. A jelikož na druhé straně se neprosadil nikdo z hráčů Voselna, skončilo utkání vítězství hostí 0:2.

 

 

Úsilné se tak na minimálně na 24 hodin vrátilo do čela tabulky a i druhý jarní zápas zvládlo za tři body. Naopak domácí na jaře mají jediný bod a v tabulce zůstávají předposlední.



Ohlasy k zápasu



Úsilné
Antonín Baloun (hráč): "Zápas se vyvíjel dle představ od začátku jsme měli domácí pod tlakem ale bohužel nás trápila nepřesná koncovka. Domácí si v prvním poločase vypracovali také pár šancí, ale také bez výsledku. Prosadili jsme se až v závěru prvního poločasu, kdy se pohotově pod břevno trefil Baloun. V druhém poločas jsem hned v úvodu navýšili vedení, když se rychle ve vápně zorientoval Čada a doklepl míč do sítě. Domácí nakopávali dlouhé míče dopředu, dostali se do šancí, ale bez gólové koncovky. Celkově z naší strany to byl dobrý výkon a jsme s výsledkem spokojeni."



Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Švehla [-] - K. Kohout [-] , V. Polida ml. [-] - T. Kubíček [-] , F. Belza [-] , J. Kubíček [-] , R. Brázda [-] , L. Polida [-] , F. Puchýř [-] , J. Deák [-] - J. Kubíček [-]

Úsilné
R. Novák [-] - P. Hála [-] , A. Baloun [-] , T. Sláma [-] , J. Jírovec [-] , P. Viktora [-] , J. Čada [-] , P. Pícha [-] , O. Samek [-] , V. Dolejšek [-] , M. Fajtl [-]

ŽK: 81. P. Brůžek .
Hráči zápasu: R. Novák , J. Čada , P. Viktora .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PILEČEK Josef - POLIDA Václav (N), VAZAČ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.